Product

Προσέγγιση στο έργο των ζωγράφων από το Καπέσοβο της Ηπείρου

Product

Προσέγγιση στον άνθρωπο

Προσέγγιση στο υγιεινό τρόφιμο ζωικής προέλευσης

Κωδικός:
112648
Manufacturer: 
Description: 

Με την ανάγνωση του βιβλίου αυτού παρέχονται βασικές πληροφορίες που ευθύνονται στους ειδικούς του κλάδου των τροφίμων επιστήμονες και στους ασχολούμενους με το τρόφιμο γενικότερα. Παράλληλα όμως λύνονται και αρκετές απορίες και δίδονται απαντήσεις στον καταναλωτή σε θέματα παραγωγής, επεξεργασίας και διάθεσης των τροφίμων όπως το κρέας, τα αλλαντικά, οι κονσέρβες, τα πουλερικά, τα ψάρια, τα μαλάκια και τα μαλακόστρακα.

27,51 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Με την ανάγνωση του βιβλίου αυτού παρέχονται βασικές πληροφορίες που ευθύνονται στους ειδικούς του κλάδου των τροφίμων επιστήμονες και στους ασχολούμενους με το τρόφιμο γενικότερα. Παράλληλα όμως λύνονται και αρκετές απορίες και δίδονται απαντήσεις στον καταναλωτή σε θέματα παραγωγής, επεξεργασίας και διάθεσης των τροφίμων όπως το κρέας, τα αλλαντικά, οι κονσέρβες, τα πουλερικά, τα ψάρια, τα μαλάκια και τα μαλακόστρακα.
Subtitle: 
Κρέας, προϊόντα με βάση το κρέας, κρέας πουλερικών, ψάρια, μαλάκια και μαλακόστρακα
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-411-524-3
Book pages: 
279
Book Dimensions: 
29χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Δημήτρης Βάσσος γεννήθηκε στην Άρτα, σπούδασε στην Κτηνιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην επιθεώρηση τροφίμων ζωικής προέλευσης και στην πτηνοπαθολογία στην Κτηνιατρική Σχολή του Πανεπιστήμιου του Torino. Είναι, επίσης, κάτοχος διπλώματος υγειονολόγου της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας Αθηνών.
Η διδακτορική του διατριβή στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων έχει σαν αντικείμενο τους προβιοτικούς μικροοργανισμούς των λειτουργικών τροφίμων.
Ασχολήθηκε επί 20ετία με θέματα ελέγχου τροφίμων ως κτηνίατρος της Δ/νσης Κτηνιατρικής Άρτας της οποίας προΐσταται με το βαθμό Δ/ντή.
Άρθρα του σχετικά με τα τρόφιμα έχουν δημοσιευτεί σε διεθνή περιοδικά και εργασίες του έχουν παρουσιαστεί σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια.

Subtitle: 
Κρέας, προϊόντα με βάση το κρέας, κρέας πουλερικών, ψάρια, μαλάκια και μαλακόστρακα
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-411-524-3
Book pages: 
279
Book Dimensions: 
29χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο