Product

Προστάτης

Product

Προστρίψεις στο πεδίο της λογοτεχνίας

Προστατικός καρκίνος

Κωδικός:
152336
Description: 

Ο καρκίνος του προστάτη είναι από τους πιο συχνούς καρκίνους στον άνδρα και έχει αρχίσει να παίρνει επιδημικές διαστάσεις τα τελευταία χρόνια. Υπάρχουν πολλές αντιφατικές απόψεις όσον αφορά στην πρόληψη, στη διάγνωση και στην αντιμετώπιση της νόσου.

Στο βιβλίο αυτό γίνεται προσπάθεια να δοθούν αξιόπιστες απαντήσεις σε ερωτήσεις που τίθενται από ασθενείς με καρκίνο του προστάτη, καθώς και από την οικογένειά τους. Οι απαντήσεις βασίζονται στην προσωπική μας εμπειρία και στα πρόσφατα βιβλιογραφικά δεδομένα, τα οποία παρατίθενται στο τέλος του βιβλίου.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ο καρκίνος του προστάτη είναι από τους πιο συχνούς καρκίνους στον άνδρα και έχει αρχίσει να παίρνει επιδημικές διαστάσεις τα τελευταία χρόνια. Υπάρχουν πολλές αντιφατικές απόψεις όσον αφορά στην πρόληψη, στη διάγνωση και στην αντιμετώπιση της νόσου. Στο βιβλίο αυτό γίνεται προσπάθεια να δοθούν αξιόπιστες απαντήσεις σε ερωτήσεις που τίθενται από ασθενείς με καρκίνο του προστάτη, καθώς και από την οικογένειά τους. Οι απαντήσεις βασίζονται στην προσωπική μας εμπειρία και στα πρόσφατα βιβλιογραφικά δεδομένα, τα οποία παρατίθενται στο τέλος του βιβλίου. Το βιβλίο αυτό πιστεύω ότι θα φανεί χρήσιμο στους ουρολόγους, στους ογκολόγους, στους ακτινοθεραπευτές, στους γενικούς γιατρούς και στους ασθενείς που θα βρεθούν αντιμέτωποι με το δίλημμα της καλύτερης θεραπευτικής επιλογής για τον καρκίνο του προστάτη. Για τη διεκπεραίωση του βιβλίου θα θέλαμε από τη θέση αυτή να ευχαριστήσουμε τους συνεργάτες μας Π. Τεκερλέκη, Β. Πρωτογέρου και Κ. Πατρόζο, καθώς και τη δίδα Σοφία Αναγνωστοπούλου. Το αισθητικό αποτέλεσμα οφείλεται στον εκδοτικό οίκο "Π. Χ. Πασχαλίδη", τον οποίο από τη θέση αυτή θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε. (από τον πρόλογο των συγγραφέων)
Subtitle: 
Ερωτήσεις και απαντήσεις: Ένας οδηγός για τους άντρες και για τις γυναίκες που τους αγαπούν
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-399-974-1
Book pages: 
201
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Ερωτήσεις και απαντήσεις: Ένας οδηγός για τους άντρες και για τις γυναίκες που τους αγαπούν
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-399-974-1
Book pages: 
201
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο