Προφέτης, Γεώργιος Ι.

0 Γιώργος Προφέτης σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Λονδίνο (ΒΑ Schille Int' l University, MBA Middlesex University UK), ασχολήθηκε εκτεταμένα με τη μελέτη θεμάτων προσωπικότητας, επιτυχίας και οργανωσιακής συμπεριφοράς (PhD, Breyer State University, USA), ενώ επίσης μελέτησε θέματα προσωπικής ανάπτυξης και πήρε Advanced Diploma in Life Skills Coaching (Stonebridge Associated Colleges, UK).
Εργάσθηκε ως στέλεχος στρατηγικού σχεδιασμού σε μεγάλη βιομηχανία και επίσης ως διευθυντής Marketing -Πωλήσεων μεγάλης εταιρίας, ενώ σήμερα εργάζεται ως σύμβουλος επιχειρήσεων, επαγγελματικής και προσωπικής επιτυχίας. Είναι συγγραφέας πολλών άρθρων, σεμιναρίων και επιτυχημένων βιβλίων ("Το Ταλέντο της Επιτυχίας", "Meta-management", κλπ.).
Η θεωρία του είναι ότι κάθε θετική αλλαγή ξεκινάει "από μέσα προς τα έξω" συνεπώς, για να έχουμε θετικά αποτελέσματα στη δουλειά ή τη ζωή μας θα πρέπει να αρχίσουμε να βλέπουμε τα πράγματα διαφορετικά, να σκεφτούμε διαφορετικά, να ανακαλύψουμε και να αξιοποιήσουμε τα ταλέντα που έχουμε μέσα μας, να αναγνωρίσουμε τα εμπόδια που μας απομακρύνουν από την επιτυχία και τέλος, να δουλέψουμε με πάθος και σύστημα προς την κατεύθυνση των στόχων μας.
Μέλος της Hellenic Coaching Association (HCA) και εγγεγραμμένος στο European Mentoring and Coaching Council (EMCC). Συνεργάζεται με ένα εκλεκτό επιτελείο συνεργατών.

Υποκατηγορίες
Φίλτρο