Product

Προϋπολογισμοί

Product

Προφανώς η Πηνελόπη ήταν ηλίθια και άλλες ελληνικές τραγωδίες

Προφανής ένοχος

Κωδικός:
145716
Manufacturer: 
Description: 

Μυστράς, Γαλαξίδι, Μάνη, Ρόδος, Ύδρα, Αθήνα, Ναύπλιο!
Ένας πολύ επιτυχημένος επιχειρηματίας αντιμετωπίζει τον φθόνο και τη ζήλια του ετεροθαλούς αδελφού του παρά το γεγονός ότι τον έχει βοηθήσει όσο κανείς.

15,28 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Μυστράς, Γαλαξίδι, Μάνη, Ρόδος, Ύδρα, Αθήνα, Ναύπλιο! Ένας πολύ επιτυχημένος επιχειρηματίας αντιμετωπίζει τον φθόνο και τη ζήλια του ετεροθαλούς αδελφού του παρά το γεγονός ότι τον έχει βοηθήσει όσο κανείς. Ένα γαϊτανάκι από περίεργους τύπους και μια ξαφνική δολοφονία... Μια γοητευτική νέα και πλούσια γυναίκα, η Χριστίνα, ερωτεύεται έναν παράξενο καρδιοκατακτητή τύπο, τον Μιχάλη, που δεν έχει όμως την αποδοχή του πατέρα της. Μετά τον ξαφνικό και "περίεργο" θάνατο του πατέρα της, βυθισμένη στο πένθος της, θα τον εξουσιοδοτήσει να διαχειριστεί για λογαριασμό της την περιουσία που περνάει στα χέρια της. Από τη στιγμή εκείνη η ζωή της θα γίνει κόλαση... Ένα αστυνομικό μυθιστόρημα στα ίχνη του Γιάννη Μαρή, με έντονη πλοκή, δράση, περιπέτεια και φυσικά Έρωτα!
Subtitle: 
Αστυνομικό μυθιστόρημα
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-6769-29-1
Book pages: 
331
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Παναγιώτης Γιαννουλέας γεννήθηκε στη Στούπα της Μεσσηνιακής Μάνης το 1947. Σπούδασε πολιτικές και οικονομικές επιστήμες. Είναι οικονομολόγος και εργάστηκε ως οικονομικός διευθυντής και σύμβουλος σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα. Έχει μια κόρη, τη Λιάνα και μια εγγονή, την Έλενα.
Είναι μέλος της "Ελληνικής Λέσχης Συγγραφέων Αστυνομικής Λογοτεχνίας" (Ε.Λ.Σ.Α.Λ.)

Subtitle: 
Αστυνομικό μυθιστόρημα
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-6769-29-1
Book pages: 
331
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο