Product

Προχωρημένη χρηματοοικονομική λογιστική

Product

Προχωρώντας και αναθεωρώντας

Προχωρώντας

Κωδικός:
105155
Manufacturer: 
Description: 

Το ανέκδοτο υλικό του κειμένου μου: "Σελίδες ημερολογίου" έδωσε τη δυνατότητα της γραφής στην "Συμφιλίωση". Οδηγήθηκα δηλαδή από αυτό στο εσωτερικό δρομολόγιο που μέσα από τα πεζογραφήματα διαφαίνεται και ως κύριο άξονα του σε όλες τις καμπές, έχει την πρωταρχική λαχτάρα που ξεπήδησε από μέσα μου, από τα πιο μικρά μου χρόνια για συμφιλίωση ανάμεσα στους ανθρώπους και για ειρήνη εντός μου!

6,69 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το ανέκδοτο υλικό του κειμένου μου: "Σελίδες ημερολογίου" έδωσε τη δυνατότητα της γραφής στην "Συμφιλίωση". Οδηγήθηκα δηλαδή από αυτό στο εσωτερικό δρομολόγιο που μέσα από τα πεζογραφήματα διαφαίνεται και ως κύριο άξονα του σε όλες τις καμπές, έχει την πρωταρχική λαχτάρα που ξεπήδησε από μέσα μου, από τα πιο μικρά μου χρόνια για συμφιλίωση ανάμεσα στους ανθρώπους και για ειρήνη εντός μου! Αργότερα μπόρεσα να συνειδητοποιήσω πως οι ταλαιπωρίες -εμπόλεμες ή μη- μέχρι που να επιτευχθεί η συμφιλίωση τόσο εξωτερική όσο και εσωτερική, αποτελούν σπάνιο πλουτισμό ζωής που σε διδάσκει, αν βέβαια έχεις επιζήσει. Και τέλος: "ότι τα δεσμά στην πυρά λυώνουν κι ο πυρήνας σου λεύτερος από τα σκοτάδια, προτείνει επιφάνειες δεκτικές στην λείανση λαχταρώντας να γίνει ίσως κάποτε διαμάντι". Τα δώδεκα πεζά της "Πορείας" που ακολουθούν αντιπροσωπεύουν το σημερινό εσωτερικό μου τοπίο. (Αντί προλόγου)
Subtitle: 
Πεζογραφήματα
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-385-382-8
Book pages: 
95
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Γεννήθηκε στην Αθήνα λίγα χρόνια πριν απ' τη γερμανική κατοχή, τρίτο παιδί της οικογένειας του ακαδημαϊκού Βάσου Κριμπά και της Αριστέας Καλοκαιρινού - Ησυχάκη. Σπούδασε στη Γενεύη χημεία και ειδικεύτηκε στη βιοχημεία. Μετά από δύο χρόνια δουλειάς στο Βιοχημικό Εργαστήριο του Ελληνικού Αντικαρκινικού Ινστιτούτου κι άλλα δεκαπέντε σαν Πανεπιστημιακή βοηθός, συνταξιοδοτείται κι εγκαταλείπει οριστικά τη χημεία. Από το 1971 δημοσιεύει σε λογοτεχνικά περιοδικά και χάρις στην ενθάρρυνση του άντρα της, Πέτρου Παπαδάτου, καθηγητή στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας, εκδίδει 15 ποιητικά βιβλία και 19 βιβλία πεζού λόγου (μυθιστορίες, πεζογραφήματα, διηγήματα, ιστορήματα, νουβέλες, προσωπικές αφηγήσεις, κ.ά.). Έχει πολλές δημοσιεύσεις σε ανθολογίες και περιοδικά. Έλαβε μέρος στο 6ο Διεθνές Κρητολογικό συνέδριο 1986 στα Χανιά, με ανακοίνωση ανέκδοτου ιστορικού υλικού. Επίσης, έχει μεταφραστικό έργο.

Subtitle: 
Πεζογραφήματα
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-385-382-8
Book pages: 
95
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο