Product

Πρωτοέλληνες

Product

Πρωτοζωολογία

Πρωτοέλληνες

Κωδικός:
95743
Manufacturer: 
Description: 

Για πρώτη φορά με τούτο το βιβλίο ρίχνεται επιστημονικώς αδιάβλητο φως στην "άδηλη ιστορία" της προκατακλυσμιαίας εποχής. Με οδηγούς τα κείμενα των αρχαίων, τα ευρήματα και τις διαπιστώσεις των συγχρόνων ειδικών, αποδεικνύεται ότι: Ο λευκός άνθρωπος πρωτοπαρουσιάσθηκε στην Αιγηίδα. Εδώ, ανέπτυξε υψηλό πολιτισμό που τον διέδωσε σε μέγα τμήμα της γης. Υπήρξε ένα οικουμενκό συμπολιτειακό κράτος των πρωτοελλήνων. Ο πολιτισμός αυτός επλήγει όταν με την τήξιν των παγετώνων πλημμύρισαν οι πεδιάδες της Αιγηίδος, το 15000 π.Χ. και κατεστράφη πλήρως το 9564 π.Χ.

11,01 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Για πρώτη φορά με τούτο το βιβλίο ρίχνεται επιστημονικώς αδιάβλητο φως στην "άδηλη ιστορία" της προκατακλυσμιαίας εποχής. Με οδηγούς τα κείμενα των αρχαίων, τα ευρήματα και τις διαπιστώσεις των συγχρόνων ειδικών, αποδεικνύεται ότι: Ο λευκός άνθρωπος πρωτοπαρουσιάσθηκε στην Αιγηίδα. Εδώ, ανέπτυξε υψηλό πολιτισμό που τον διέδωσε σε μέγα τμήμα της γης. Υπήρξε ένα οικουμενκό συμπολιτειακό κράτος των πρωτοελλήνων. Ο πολιτισμός αυτός επλήγει όταν με την τήξιν των παγετώνων πλημμύρισαν οι πεδιάδες της Αιγηίδος, το 15000 π.Χ. και κατεστράφη πλήρως το 9564 π.Χ. όταν ένας αστεροειδής έπληξε την Γη. Με ό,τι διεσώθη από εκείνον τον πολιτισμό οι μετακατακλυσμιαίοι Έλληνες ανέκτησαν τον πολιτισμένο βίο και τον διέδωσαν και πάλιν στην ανθρωπότητα.
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-7942-97-3
Book pages: 
198
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Γεώργιος Γεωργαλάς (1928-2016) γεννήθηκε από Έλληνες (Δωδεκανήσιους) γονείς στο Κάιρο, όπου και τελείωσε την Αμπέτειο Σχολή. Έζησε νεότητα περιπετειώδη, κυρίως λόγω της αναμίξεώς του με την πολιτική. Μετά από πολλά ταξίδια και επταετή παραμονή του στις κομμουνιστικές χώρες, εγκαταστάθηκε οριστικώς στην Ελλάδα (1.1.57). Διετέλεσε συνεργάτης, αρθρογράφος, διευθυντής, εκδότης εφημερίδων και περιοδικών· ειδικός συνεργάτης Γ.Ε.Σ. και Προεδρίας Κυβερνήσεως· καθηγητής των ανωτέρων και ανωτάτων σχολών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας επί σειράν ετών· εξαιρετικώς δημοφιλής ραδιοφωνικός και τηλεοπτικός ομιλητής· υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και υφυπουργός Εσωτερικών διοικητής Κρήτης. Κατά τις τελευταίες δεκαετίες αφιερώθηκε στην μελέτη-έρευνα της ιστορίας μας και την συγγραφή σχετικών έργων.
Έχει συγγράψει πολλά έργα πολιτικής ψυχολογίας, πολιτικής φιλοσοφίας, κοινωνιολογίας και ένα μυθιστόρημα.
Με τις σειρές "Οι Ρίζες" και "Βυζάντιον" φιλοδοξεί να παρουσιάση ολόκληρη την Ιστορία μας κατά τρόπο μη-συμβατικό, ανατρέποντας την εικόνα που κατασκεύασε γι' αυτήν το ξένο και εγχώριο κατεστημένο.

Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-7942-97-3
Book pages: 
198
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο