Product

Πρωτότυπα διαγωνίσματα και ασκήσεις: Αρχαία ελληνικά Α΄ γυμνασίου

Product

Πρωτότυπα θέματα μιγαδικών - ανάλυσης Γ΄ λυκείου

Πρωτότυπα θέματα και ορθές απαντήσεις για το διαγωνισμό εκπαιδευτικών στο ΑΣΕΠ

Κωδικός:
134370
Description: 

Στα θέματα αυτά δίδονται επιστημονικές εξηγήσεις των λόγων, για τους οποίους η μια από τις τέσσερις πολλαπλές ερωτήσεις κάθε θέματος είναι παιδαγωγικά ορθή, καθώς και παιδαγωγικές οδηγίες για πρακτική αντιμετώπιση των σχετικών προβλημάτων της σχολικής ζωής.
Τα θέματα αυτά αναφέρονται στην εξεταστέα ύλη, την οποία καθορίζει για τις εξετάσεις του διαγωνισμού αυτού η σχετική προκήρυξη του ΑΣΕΠ.

9,18 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Στα θέματα αυτά δίδονται επιστημονικές εξηγήσεις των λόγων, για τους οποίους η μια από τις τέσσερις πολλαπλές ερωτήσεις κάθε θέματος είναι παιδαγωγικά ορθή, καθώς και παιδαγωγικές οδηγίες για πρακτική αντιμετώπιση των σχετικών προβλημάτων της σχολικής ζωής. Τα θέματα αυτά αναφέρονται στην εξεταστέα ύλη, την οποία καθορίζει για τις εξετάσεις του διαγωνισμού αυτού η σχετική προκήρυξη του ΑΣΕΠ.
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-91733-2-2
Book pages: 
142
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο κ. Αλέξανδρος Κόφφας γεννήθηκε το 1934 στα Ελληνικά Καρδίτσας και κατοικεί μόνιμα στην Ηλιούπολη Αττικής. Σπούδασε Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και Παιδαγωγικά στο Πανεπιστήμιο Φραγκφούρτης, όπου απέκτησε διδακτορικό δίπλωμα Παιδαγωγικής. Υπηρέτησε αρχικά ως φιλόλογος στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και στη συνέχεια ως Καθηγητής Παιδαγωγικής στο Παιδαγωγικό Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ρέθυμνο. Από τα βιβλία του, τα οποία αφορούν τους υποψήφιους για διορισμό εκπαιδευτικούς μέσω του ΑΣΕΠ, τα σπουδαιότερα είναι έξι (6) τα ακόλουθα:
1) "Γενική και Ειδική Διδακτική Μεθοδολογία: Ψυχοπαιδαγωγικά Προβλήματα, Παιδαγωγικά θέματα, Σχέδια Διδασκαλίας, Διαθεματική προσέγγιση της Σχολικής Γνώσης".
2) "Θέματα και απαντήσεις του διαγωνισμού εκπαιδευτικών στο ΑΣΕΠ: Κλάδοι και ειδικότητες των υποψηφίων εκπαιδευτικών, Εξεταστέα ύλη στα Παιδαγωγικά και τη Διδακτική Μεθοδολογία. Η Μέθοδος των Πολλαπλών Επιλογών, Ερωτήσεις Πολλαπλών Επιλογών των Παιδαγωγικών και της Διδακτικής Μεθοδολογίας με τις ορθές απαντήσεις τους"
3) "Γενική και Ειδική Διδακτική Μεθοδολογία Δραστηριοτήτων Προσχολικής Αγωγής"
4) "Δραστηριότητες Αισθητικής Αγωγής στο Νηπιαγωγείο. Θεωρία και Πράξη"
5) "Βασικά Προβλήματα Προσχολικής Αγωγής. Εμπειρική παιδαγωγική προσέγγιση προβλημάτων του Νηπιαγωγείου" και
6) "Η επίδραση της οικογένειας στην προσαρμογή του παιδιού στο Νηπιαγωγείο".
Είναι παντρεμένος με την κ. Ευαγγελία Κωστούλα, Μαθηματικό και έχουν δύο κορες την Μαρία-Ευθυμία και την Κωνσταντίνα.

Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-91733-2-2
Book pages: 
142
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο