Product

Πρόγραμμα ανάπτυξης συναισθηματικής νοημοσύνης

Product

Πρόγραμμα αυτοεκτίμησης για παιδιά

Πρόγραμμα αντιμετώπισης μαθησιακών δυσκολιών

Κωδικός:
162366
Description: 

Εξατομικευμένο πρόγραμμα με βάση την πολυαισθητηριακή μέθοδο για παιδιά Β΄ έως Στ΄ Δημοτικού που αντιμετωπίζουν Μαθησιακές Δυσκολίες.

Η μέθοδος αφορά την ταυτόχρονη συσχέτιση οπτικών, ακουστικών και κιναισθητικών ερεθισμάτων (σχέση μεταξύ συμβόλων και των ήχων τους, της γραπτής εμφάνισης και της βιωμένης αίσθησης του χεριού του παιδιού καθώς γράφει). Η επιτυχία της μεθόδου οφείλεται στο συνδυασμό της ολικής και της αναλυτικής μεθόδου και στο γεγονός ότι η παρουσίαση του προγράμματος, που είναι κατανεμημένο σε ενότητες, χαρακτηρίζεται από αυξανόμενο βαθμό δυσκολίας.

13,09 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Εξατομικευμένο πρόγραμμα με βάση την πολυαισθητηριακή μέθοδο για παιδιά Β΄ έως Στ΄ Δημοτικού που αντιμετωπίζουν Μαθησιακές Δυσκολίες. Η μέθοδος αφορά την ταυτόχρονη συσχέτιση οπτικών, ακουστικών και κιναισθητικών ερεθισμάτων (σχέση μεταξύ συμβόλων και των ήχων τους, της γραπτής εμφάνισης και της βιωμένης αίσθησης του χεριού του παιδιού καθώς γράφει). Η επιτυχία της μεθόδου οφείλεται στο συνδυασμό της ολικής και της αναλυτικής μεθόδου και στο γεγονός ότι η παρουσίαση του προγράμματος, που είναι κατανεμημένο σε ενότητες, χαρακτηρίζεται από αυξανόμενο βαθμό δυσκολίας. Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα παιδαγωγικής αντιμετώπισης των ειδικών μαθησιακών δυσκολιών, περιλαμβάνονται γραμματικά φαινόμενα και ασκήσεις, που δυσκολεύουν συχνά τα παιδιά που αντιμετωπίζουν μαθησιακές δυσκολίες, όπως: - Συνδυασμός φωνηέντων και συμφώνων - Συνδυασμός συμφώνων και φωνηέντων - Αναγνώριση συλλαβών - Σύνθεση συλλαβών - Υψηλής συχνότητας λέξεις για αυτόματη αναγνώριση - Ασκήσεις ανάγνωσης λέξεων - Ομόηχες λέξεις - Ασκήσεις φωνημικής κατάτμησης - Ασκήσεις ένωσης λέξεων με σκίτσα - Ανάγνωση κειμένων - Αντιστοίχιση, αντίθετα, συνώνυμα - Ασκήσεις συμπλήρωσης λέξεων σε προτάσεις - Ασκήσεις ομοιοκαταληξίας - Στρατηγικές ορθογραφίας - Ψυχοκινητικές ασκήσεις προσανατολισμού Η ύλη του προγράμματος μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν πολύτιμο βοήθημα για παιδιά με ιδιαίτερες εκπαιδευτικές δυσκολίες, για την ενισχυτική διδασκαλία, αλλά και την ειδική τάξη.
Subtitle: 
Ανακαλύπτω τα μυστικά των λέξεων: Ανάγνωση και ορθογραφία
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-333-589-4
Book pages: 
142
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Ανακαλύπτω τα μυστικά των λέξεων: Ανάγνωση και ορθογραφία
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-333-589-4
Book pages: 
142
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο