Product

Πώς να κατανοήσετε τα οικονομικά των επιχειρήσεων

Product

Πώς να καταπολεμήσετε το άγχος χωρίς φάρμακα

Πως να καταπολεμήσετε με φυσικό τρόπο τις αλλεργίες

Κωδικός:
125817
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Οι αλλεργίες αποτελούν ολοένα και συχνότερο φαινόμενο στο σύγχρονο αστικό περιβάλλον δυσχεραίνοντας τη ζωή όσων υποφέρουν, ενώ παράλληλα αποτελούν πρόκληση για την ιατρική.
Η μόλυνση του περιβάλλοντος, το άγχος, η κακή διατροφή και η καθιστική ζωή είναι παράγοντες που ευθύνονται για την εκδήλωση αλλεργιών.

10,65 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Οι αλλεργίες αποτελούν ολοένα και συχνότερο φαινόμενο στο σύγχρονο αστικό περιβάλλον δυσχεραίνοντας τη ζωή όσων υποφέρουν, ενώ παράλληλα αποτελούν πρόκληση για την ιατρική. Η μόλυνση του περιβάλλοντος, το άγχος, η κακή διατροφή και η καθιστική ζωή είναι παράγοντες που ευθύνονται για την εκδήλωση αλλεργιών. Η αλλεργία είναι μια δυσανάλογη αντίδραση του ανοσοποιητικού συστήματος προς εξωτερικές ουσίες, οι οποίες υπό κανονικές συνθήκες είναι αβλαβείς, π.χ. η γύρη, τα ακάρεα, το τρίχωμα των ζώων, ορισμένες τροφές και σίγουρα τα φάρμακα. Στο παρόν βιβλίο εξηγούμε τις αιτίες αυτής της αντίδρασης, καθώς και τους τρόπους αποκατάστασης της ισορροπίας του οργανισμού. Αυτό το εγχειρίδιο προσφέρει ανεκτίμητη βοήθεια στα άτομα που, εξαιτίας μιας αλλεργίας, υποφέρουν από άσθμα, αλλεργικό πυρετό, δερματίτιδα ή τροφική δυσανεξία. Το βιβλίο παρουσιάζει τις πιο αποτελεσματικές φυσικές θεραπείες, ώστε να πετύχουμε την απόλυτη ίαση. Επιπλέον, περιλαμβάνει: - Τα πιο αξιόπιστα τεστ για να προσδιορίσουμε τους τύπους διαφόρων αλλεργιών. - Αλλεργίες: πώς να τις προλάβουμε και πώς να τις θεραπεύσουμε. - Τροφές που προκαλούν αλλεργίες. - Τις συμβατικές θεραπείες και τους κινδύνους τους. - Εναλλακτικές θεραπείες: φυσιοθεραπεία, βελονισμός, ομοιοπαθητική, ανθοϊάματα του Μπαχ και γιόγκα.
Subtitle: 
Αναγνωρίστε τις αλλεργίες σας και μάθετε να τις αντιμετωπίζετε με φυσικές, ήπιες κι αποτελεσματικές μεθόδους
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-396-385-2
Book pages: 
176
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Ramon Rosello είναι γιατρός και βελονιστής. Αποτέλεσε μέλος της ομάδας που έδωσε ώθηση στο περιοδικό Integral τις αρχές της έκδοσής του. Υπήρξε ένας από τους δημιουργούς των περιοδικών Cuerpomente και Vital και ασχολείται με θέματα υγείας εδώ και πάνω από είκοσι χρόνια. "Τα υγιεινά αφεψήματα", "Εξαγνισμός", "Μια εισπνοή κάθε μέρα", και "Γιόγκα για πολυάσχολους ανθρώπους", είναι μερικοί από τους τίτλους των βιβλίων του.

Subtitle: 
Αναγνωρίστε τις αλλεργίες σας και μάθετε να τις αντιμετωπίζετε με φυσικές, ήπιες κι αποτελεσματικές μεθόδους
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-396-385-2
Book pages: 
176
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο