Product

Πώς να αυξήσετε το οικονομικό σας IQ

Product

Πώς να βγείς νικητής από μια μάχη σώμα με σώμα

Πώς να βαδίζεις με ψηλά τακούνια

Κωδικός:
116359
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Ξέρεις να αλλάζεις λάμπα; Λάστιχο; Το στυλ σου συμβαδίζει ανάλογα με την περίσταση; Μπορείς να χρησιμοποιήσεις κατσαβίδι; Να επιλέξεις κρασί και σαμπάνια; το iPOD σου είναι πάντα φορτωμένο; Μπορείς να περπατήσεις άνετα με γόβες στιλέτο; Μπορείς να βγεις από το αυτοκίνητο φορώντας σούπερ μίνι φούστα;
Αν όχι, είναι πια καιρός να αντιμετωπίσεις αυτά τα ζητήματα και να εμπιστευτείς το "Πώς να βαδίζεις με ψηλά τακούνια" για να εξοικειωθείς με τα δεδομένα της σύγχρονης ζωής.

18,26 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ξέρεις να αλλάζεις λάμπα; Λάστιχο; Το στυλ σου συμβαδίζει ανάλογα με την περίσταση; Μπορείς να χρησιμοποιήσεις κατσαβίδι; Να επιλέξεις κρασί και σαμπάνια; το iPOD σου είναι πάντα φορτωμένο; Μπορείς να περπατήσεις άνετα με γόβες στιλέτο; Μπορείς να βγεις από το αυτοκίνητο φορώντας σούπερ μίνι φούστα; Αν όχι, είναι πια καιρός να αντιμετωπίσεις αυτά τα ζητήματα και να εμπιστευτείς το "Πώς να βαδίζεις με ψηλά τακούνια" για να εξοικειωθείς με τα δεδομένα της σύγχρονης ζωής. Η συγγραφέας, με τη βοήθεια μιας ομάδας ειδικών, συμπεριλαμβανομένων του Manolo Blahnik, ο οποίος συμβουλεύει πώς να επιλέξεις το κατάλληλο παπούτσι, και της Ζιζέλ, η οποία εξηγεί πώς να βγαίνεις όμορφη στις φωτογραφίες, δίνει χρήσιμες πληροφορίες για όλα όσα μπορεί να συναντήσεις στην καθημερινότητά σου. Άλλαξε στυλ, άλλαξε τρόπο ζωής, γίνε αυτή που πάντα ονειρευόσουν!
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-453-199-9
Book pages: 
492
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Καμίλα Μόρτον σπούδασε στην πασίγνωστη σχολή Central Saint Martins College of Art and Design στο Λονδίνο και έχει εργαστεί για το περιοδικό Vogue, καθώς και τον οίκο Dior πλάι στον John Galliano, στο Παρίσι. Σήμερα ζει στο Λονδίνο και γράφει άρθρα για τη μόδα στην εφημερίδα The Times και στα περιοδικά Harpers Bazaar και Time. Για την ολοκλήρωση του βιβλίου της "Πως να βαδίζεις με ψηλά τακούνια", η συγγραφέας συμβουλεύτηκε μια στρατιά ειδικών, όπως τη Vivienne Westwood, τη Giselle Bundchen, την Kylie Minogue, τον Manolo Blahnik, τους Dolce & Gabbana και την Jade Jagger. Η εικονογράφηση του βιβλίου είναι της Natasha Law, αδελφής του γνωστού ηθοποιού Jude Law.

Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-453-199-9
Book pages: 
492
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο