Product

Πώς να βαδίζεις με ψηλά τακούνια

Product

Πώς να βελτιώσεις τη σχέση σου

Πώς να βγείς νικητής από μια μάχη σώμα με σώμα

Κωδικός:
88903
Manufacturer: 
Description: 

Στις σελίδες του βιβλίου αυτού περιλαμβάνεται ένα σύστημα άμυνας (και συχνά επίθεσης), το οποίο είναι σχεδιασμένο από έναν άνθρωπο ο οποίος το χρειάστηκε και το εφάρμοσε για αρκετές δεκαετίες της ζωής του και που το δίδαξε σε στρατιώτες οι οποίοι ετοιμάζονταν για αληθινό πόλεμο.
Όπως ο ίδιος ο συγγραφέας τονίζει,

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Στις σελίδες του βιβλίου αυτού περιλαμβάνεται ένα σύστημα άμυνας (και συχνά επίθεσης), το οποίο είναι σχεδιασμένο από έναν άνθρωπο ο οποίος το χρειάστηκε και το εφάρμοσε για αρκετές δεκαετίες της ζωής του και που το δίδαξε σε στρατιώτες οι οποίοι ετοιμάζονταν για αληθινό πόλεμο. Όπως ο ίδιος ο συγγραφέας τονίζει, "Στον πόλεμο δεν έχεις την πολυτέλεια της σεμνοτυφίας. Είτε θα σκοτώσεις ή θα αιχμαλωτίσεις, είτε θα σε σκοτώσουν ή θα σε αιχμαλωτίσουν. Πρέπει να είμαστε σκληροί για να νικήσουμε και πρέπει να είμαστε αδίστακτοι -σκληρότεροι και πιο αδίστακτοι από τους εχθρούς μας." [...]
Subtitle: 
Όπως διδάχθηκε στους Βρετανούς κομάντο και στις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-87285-9-2
Book pages: 
119
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο συνταγματάρχης W.E. Fairbairn (1885-1960) κατά τη διάρκεια της 30κονταετούς και πλέον (από το 1907 ως το 1939) θητείας του στη Σαγκάη, ως υποδιευθυντής της Δημοτικής Αστυνομίας, ενεπλάκη σε πάνω από 600 συμπλοκές οι οποίες ποίκιλλαν από απλές περιπτώσεις με έναν αντίπαλο, μέχρι κλιμακωμένα επεισόδια στα οποία συμμετέσχε ως διοικητής των ειδικών μονάδων της αστυνομίας ενώ για τις ανάγκες τόσο της αστυνομίας, όσο και του στρατού σχεδίασε ένα μαχαίρι, το οποίο, επί σειρά ετών, εθεωρείτο από τα καλύτερα για μάχη σώμα με σώμα.
Όταν συνταξιοδοτήθηκε, κλήθηκε να εκπαιδεύσει τους Βρετανούς κομάντο και την πολιτοφυλακή της Βρετανίας, ενώ αργότερα μετέφερε τις γνώσεις του στην Καναδά και στις ΗΠΑ, στη Σιγκαπούρη και στην Κύπρο.

Subtitle: 
Όπως διδάχθηκε στους Βρετανούς κομάντο και στις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-87285-9-2
Book pages: 
119
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο