Product

Πώς να βελτιώσεις τη σχέση σου

Product

Πώς να βοηθάς το παιδί σου στα μαθήματά του και στην καλλιέργεια της προσωπικότητάς του

Πώς να βελτιώσετε το πεπτικό σας σύστημα

Κωδικός:
77866
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Σημασία δεν έχει μόνο το τι τρώτε. Σημασία έχει και το πόσο καλά λειτουργεί το πεπτικό σας σύστημα. Η πέψη είναι μια διαδικασία θεμελιώδους σημασίας για την απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών από τον οργανισμό και για τη διατήρηση της καλής σας υγείας. Το κλειδί φυσικά για την καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος είναι η σωστή διατροφή.
Στο πρωτοποριακό αυτό βιβλίο έχετε την ευκαιρία να μάθετε πώς:
-Να αποτοξινωθείτε και να αποβάλετε από το σώμα σας τις βλαβερές ουσίες
-Να καταπολεμήσετε τη δυσπεψία, τη δυσκοιλιότητα και τα ενοχλητικά φουσκώματα

11,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Σημασία δεν έχει μόνο το τι τρώτε. Σημασία έχει και το πόσο καλά λειτουργεί το πεπτικό σας σύστημα. Η πέψη είναι μια διαδικασία θεμελιώδους σημασίας για την απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών από τον οργανισμό και για τη διατήρηση της καλής σας υγείας. Το κλειδί φυσικά για την καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος είναι η σωστή διατροφή. Στο πρωτοποριακό αυτό βιβλίο έχετε την ευκαιρία να μάθετε πώς: -Να αποτοξινωθείτε και να αποβάλετε από το σώμα σας τις βλαβερές ουσίες -Να καταπολεμήσετε τη δυσπεψία, τη δυσκοιλιότητα και τα ενοχλητικά φουσκώματα -Να προφυλαχτείτε από το έλκος στομάχου.
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-04-2150-1
Book pages: 
245
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Πάτρικ Χόλφορντ ίδρυσε το ΙΟΝ, ένα μη κερδοσκοπικό κέντρο έρευνας και προώθησης της σωστής διατροφής. Ο ίδιος είναι ένας από τους κορυφαίους Βρετανούς συγγραφείς στο θέμα της διατροφής και έχει γράψει αρκετά βιβλία, μεταξύ των οποίων είναι το πασίγνωστο "Βίβλος της Άριστης Διατροφής", "Οδηγός Μαγειρικής για Άριστη Διατροφή" (μαζί με την Τζούντι Ρίτζγουεϊ), "Έξι Εβδομάδες για Τέλεια Υγεία".

Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-04-2150-1
Book pages: 
245
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο