Product

Πώς να γράψετε ένα μυθιστόρημα αγωνίας (και δράσης)

Product

Πώς να γράψετε ένα πραγματικά καλό μυθιστόρημα

Πώς να γράψετε ένα πραγματικά καλό μυθιστόρημα

Κωδικός:
70140
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

[...] "Σκεφτόμουν ότι δεν ήταν ανάγκη ούτε για μένα ούτε και για τον υπόλοιπο κόσμο να διαβάσει ένα ακόμα βιβλίο για το πώς να γράψεις ένα μυθιστόρημα. Τότε διάβασα το βιβλίο του James N. Frey. Το μόνο που με στεναχώρησε είναι ότι δεν έπεσε στα χέρια μου όταν έκανα την τέταρτη διόρθωση στο βιβλίο μου με τίτλο Columbia. Θα με είχε γλιτώσει από την πέμπτη και σίγουρα από την έκτη διόρθωση. Είναι ένα πραγματικά εξαιρετικό βιβλίο".
Pamela Jekel, συγγραφέας των βιβλίων Columbia και Sea Star.

16,61 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

[...] "Σκεφτόμουν ότι δεν ήταν ανάγκη ούτε για μένα ούτε και για τον υπόλοιπο κόσμο να διαβάσει ένα ακόμα βιβλίο για το πώς να γράψεις ένα μυθιστόρημα. Τότε διάβασα το βιβλίο του James N. Frey. Το μόνο που με στεναχώρησε είναι ότι δεν έπεσε στα χέρια μου όταν έκανα την τέταρτη διόρθωση στο βιβλίο μου με τίτλο Columbia. Θα με είχε γλιτώσει από την πέμπτη και σίγουρα από την έκτη διόρθωση. Είναι ένα πραγματικά εξαιρετικό βιβλίο". Pamela Jekel, συγγραφέας των βιβλίων Columbia και Sea Star. «Υπέροχο! Το βιβλίο που κάθε συγγραφέας πρέπει να έχει πάντα δίπλα στη γραφομηχανή του. Ο κύριος Frey όχι μόνο περιγράφει τα βασικά για να γράψει κάποιος ένα πραγματικά καλό μυθιστόρημα, αλλά τα συμπληρώνει και με πολλά πολύτιμα στοιχεία που εμβαθύνουν στα μυστικά της καλής συγγραφής. Απλό και πρακτικό, το βιβλίο δίνει λεπτομερή παραδείγματα των συνηθισμένων λαθών που κάνουν όλοι σχεδόν οι συγγραφείς, και αποκαλύπτει τον τρόπο να διορθωθούν. Γραμμένο με χιούμορ, δεν είναι μόνο πολύ χρήσιμο αλλά και ευχάριστο στην ανάγνωση». Alla Crone συγγραφέας των βιβλίων Winds over Manchuria και East Lies the sun
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-8429-34-Χ
Book pages: 
204
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο James N. Frey είναι πετυχημένος συγγραφέας και καθηγητής. Διδάσκει στο πανεπιστήμιο του Berkeley στην Καλιφόρνια Δημιουργική Συγγραφή Μυθιστορήματος. Ήταν υποψήφιος για το βραβείο Edgar. Έχει γράψει μυθιστορήματα και βιβλία-οδηγούς.

Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-8429-34-Χ
Book pages: 
204
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο