Product

Πώς να διηγούμαστε ένα παραμύθι ...και να επινοούμε άλλα εκατό

Product

Πώς να είσαι δύο

Πώς να δώσετε κίνητρα στους υπαλλήλους σας

Κωδικός:
122676
Αuthor: 
Description: 

Γραμμένο από την Anne Bruce, μια κορυφαία σύμβουλο σε θέματα κινήτρων, η δουλειά της οποίας έχει χρησιμοποιηθεί από την Coca-Cola, την Ben & Jerry's, τη Southwest Airlines και εκατοντάδες άλλες εταιρείες παγκοσμίως, αυτό το εγχειρίδιο περιέχει σαφείς και αποτελεσματικές τεχνικές σχεδόν σε κάθε σελίδα, μεταξύ των οποίων:
- Συγκεκριμένους τρόπους να εξουσιοδοτήσετε τους υπαλλήλους και να τους κάνετε να νιώθουν συνέταιροι αντί εργαζόμενοι.
- Προτάσεις για να δείξετε σε όλους με ποιον τρόπο συνεισφέρουν και κερδίζουν από τη συνολική εικόνα.

9,14 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Γραμμένο από την Anne Bruce, μια κορυφαία σύμβουλο σε θέματα κινήτρων, η δουλειά της οποίας έχει χρησιμοποιηθεί από την Coca-Cola, την Ben & Jerry's, τη Southwest Airlines και εκατοντάδες άλλες εταιρείες παγκοσμίως, αυτό το εγχειρίδιο περιέχει σαφείς και αποτελεσματικές τεχνικές σχεδόν σε κάθε σελίδα, μεταξύ των οποίων: - Συγκεκριμένους τρόπους να εξουσιοδοτήσετε τους υπαλλήλους και να τους κάνετε να νιώθουν συνέταιροι αντί εργαζόμενοι. - Προτάσεις για να δείξετε σε όλους με ποιον τρόπο συνεισφέρουν και κερδίζουν από τη συνολική εικόνα. - Ιδέες για να ενθαρρύνετε την έξυπνη ανάληψη κινδύνου και να αποδείξετε τα πλεονεκτήματά της. - Τρεις σημαντικούς παράγοντες για τη σύνδεση των κινήτρων των υπαλλήλων σας με υψηλότερη απόδοση και παραγωγικότητα. - Στρατηγικές για την πρόσληψη κατάλληλων ατόμων και τη διαμόρφωση της σωστής εταιρικής κουλτούρας. - Μη συγκρουσιακές τεχνικές για να λέτε στους ανθρώπους τι προσδοκάτε από αυτούς, καθώς και τι δεν είναι αποδεκτό. - Καινοτόμους ιδέες για τη μεταμόρφωση ενός συνόλου ατόμων σε μια ενοποιημένη ομάδα που επικεντρώνεται στα αποτελέσματα. Από την παροχή ενός ουσιαστικού σκοπού στους υπαλλήλους έως την παροχή απτών ανταμοιβών, αυτό το περιεκτικό εγχειρίδιο θα σας εξοπλίσει με τις απαραίτητες γνώσεις για να εμφυσήσετε στους υπαλλήλους και στην επιχείρησή σας πάθος, συναδελφικότητα και κίνητρα.
Subtitle: 
24 δοκιμασμένες τακτικές για τόνωση της παραγωγικότητας στο χώρο εργασίας
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-8386-57-8
Book pages: 
123
Book Dimensions: 
21χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Anne Bruce είναι διάσημη ομιλήτρια και επικεφαλής σεμιναρίων στην Αμερική. Είναι η συγγραφέας πολλών δημοφιλών βιβλίων, συμπεριλαμβανομένου του "Building a High Morale Workplace" και του "Motivating Employees", ενώ έχει εμφανιστεί, μεταξύ άλλων, στα τηλεοπτικά προγράμματα CBS Evening News, 48 Hours και Good Morning America και έχει παραχωρήσει συνεντεύξεις στα Wall Street Journal, USA Today, Newsweek, καθώς και σε άλλα αξιόλογα έντυπα.

Subtitle: 
24 δοκιμασμένες τακτικές για τόνωση της παραγωγικότητας στο χώρο εργασίας
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-8386-57-8
Book pages: 
123
Book Dimensions: 
21χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο