Product

Πως πάχυνα κάνοντας δίαιτες

Product

Πώς πέρασε η ελληνική γνώση στους Άραβες

Πώς πέθανες;

Κωδικός:
112309
Description: 

Είπε γέρων! Τον θάνατο τον έχει ο κάθε άνθρωπος μέσα στην τσέπη του. Δεν τον βλέπει, δεν τον αισθάνεται, όπως δεν βλέπη την σκιά του, όταν ένα πρωινό βαδίζει προς ανατολάς. Τον βλέπει όμως, όπως βλέπη την σκιά του, όταν το απόγευμα βαδίζη προς ανατολάς. Τον βλέπει και το πρωί βαδίζοντας προς ανατολάς, όταν ακούση έναν εκκωφαντικό θόρυβο πίσω του. Τον βλέπει, τον αισθάνεται κοντά του και προσπαθεί να τον περιφρονήση, όπως προσπαθή να πατήση την σκιά του ο άνθρωπος το μεσημέρι.

5,09 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Είπε γέρων! Τον θάνατο τον έχει ο κάθε άνθρωπος μέσα στην τσέπη του. Δεν τον βλέπει, δεν τον αισθάνεται, όπως δεν βλέπη την σκιά του, όταν ένα πρωινό βαδίζει προς ανατολάς. Τον βλέπει όμως, όπως βλέπη την σκιά του, όταν το απόγευμα βαδίζη προς ανατολάς. Τον βλέπει και το πρωί βαδίζοντας προς ανατολάς, όταν ακούση έναν εκκωφαντικό θόρυβο πίσω του. Τον βλέπει, τον αισθάνεται κοντά του και προσπαθεί να τον περιφρονήση, όπως προσπαθή να πατήση την σκιά του ο άνθρωπος το μεσημέρι. Τοιουτοτρόπως, επειδή δεν ξέρουμε αν θα δούμε την δύσι του ηλίου, διότι πολλούς εκκωφαντικούς θορύβους παράγουν τα διάφορα μηχανήματα, ας ετοιμαζόμαστε κάθε στιγμή με την καλή περιέργεια, για εκείνο το μεγάλο ταξείδι που ξεκινήσαμε ένα ωραίο πρωινό, διότι δεν γνωρίζουμε αν θα φθάσουμε στο δείλι.
Subtitle: 
Ένα γράμμα από το υπερπέραν
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-89406-0-5
Book pages: 
96
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Θέρμον Αιτωλίας
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου γεννήθηκε στις 21.11.1959 στο Θέρμο Αιτωλίας όπου διδάχθηκε τη στοιχειώδη και μέση εκπαίδευση. Είναι πτυχιούχος τόσο της διετούς Ριζαρείου Ανωτέρας Εκκλησιαστικής Σχολής και της τριετούς τοιαύτης της Κηφισιάς, όσο και της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Μετά τη στρατιωτική του θητεία διορίσθηκε στο δημόσιο. Είναι ιδρυτής και πρόεδρος του ορθοδόξου φιλανθρωπικού συλλόγου "Μικρά Ζύμη" (1992), οποίος θεμελίωσε στις 25-3-1995 τον Ιερό Ναό Ροτόντα στο Θέρμο Αιτωλίας.
Για την αποπεράτωση του ιερού ναού τα τελευταία χρόνια συνέγραψε, στο Άγιο Όρος όπου υπηρετεί, βιβλία θρησκευτικού περιεχομένου εκ των οποίων τα έντεκα κυκλοφόρησαν και πωλούνται στα θρησκευτικά βιβλιοπωλεία. Είναι άγαμος, και έχει δώδεκα ανίψια.

Subtitle: 
Ένα γράμμα από το υπερπέραν
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-89406-0-5
Book pages: 
96
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Θέρμον Αιτωλίας
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο