Product

Πώς πρέπει να συμπεριφέρομαι;

Product

Πως πρέπει να τρέφεσθε

Πώς πρέπει να συναντήσω το έργο τέχνης

Κωδικός:
99468
Manufacturer: 
Description: 

"...Κάθε έργο τέχνης λειτουργεί σαν πνευματική και συναισθηματική "κλωνοποίηση" του δημιουργού. Μέχρι να ολοκληρωθεί έχει μια περιπέτεια. Από τη στιγμή που ολοκληρώνεται και δίνεται στον κόσμο, είναι ένα παιδί που ενηλικιώθηκε. Έχει τη δύναμη να εκπροσωπεί τον "εαυτό του" και να συμπεριφέρεται σαν ολοκληρωμένη προσωπικότητα. Να μπορεί να διαμορφώνει καταστάσεις και να έχει "λέγειν" μέσα στην κοινωνία, στη διαμόρφωση της Αισθητικής της εποχής του. Ενσωματώνεται στο σύνολο και αποτελεί σημείο αναφοράς.

7,34 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

"...Κάθε έργο τέχνης λειτουργεί σαν πνευματική και συναισθηματική "κλωνοποίηση" του δημιουργού. Μέχρι να ολοκληρωθεί έχει μια περιπέτεια. Από τη στιγμή που ολοκληρώνεται και δίνεται στον κόσμο, είναι ένα παιδί που ενηλικιώθηκε. Έχει τη δύναμη να εκπροσωπεί τον "εαυτό του" και να συμπεριφέρεται σαν ολοκληρωμένη προσωπικότητα. Να μπορεί να διαμορφώνει καταστάσεις και να έχει "λέγειν" μέσα στην κοινωνία, στη διαμόρφωση της Αισθητικής της εποχής του. Ενσωματώνεται στο σύνολο και αποτελεί σημείο αναφοράς. Παραπέμπουν σ' αυτό άλλοι μεγάλοι καλλιτέχνες και άνθρωποι των γραμμάτων. Του συμπεριφέρονται με σεβασμό. Στη σιωπή του μέσα είναι φλύαρο, με το δικό του τρόπο, γιατί εκπέμπει παντού ομορφιά..."
Subtitle: 
Στοχασμοί για την τέχνη των ήχων
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-6622-43-6
Book pages: 
118
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Ανδρέας Χαραλάμπους γεννήθηκε το 1940 στην Ευρύχου Σολέας (Κύπρος). Είναι πτυχιούχος της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Κύπρου, του Πανεπιστημίου Αθηνών (Παιδαγωγικό Τμήμα Δασκάλων) και Διδάκτωρ Φιλοσοφίας του ίδιου Πανεπιστημίου. Διπλωματούχος Αρμονίας, Αντίστιξης - Φυγής και Διεύθυνσης Ορχήστρας του Κρατικού Ωδείου Θεσσαλονίκης και διπλωματούχος Σύνθεσης του Ελληνικού Ωδείου (κεντρικού). Δίδαξε σε Δημοτικά, Γυμνάσια, Παιδαγωγικές Ακαδημίες, σε μετεκπαιδεύσεις νηπιαγωγών και δασκάλων. Ασχολείται με τη σύνθεση. Έργα του έχουν εκτελεστεί από διάσημους σολίστ και ορχήστρες. Έχει κυκλοφορήσει σε CD έργα του με Έλληνες και Βούλγαρους καλλιτέχνες. Επίσης δύο CD με παιδικά τραγούδια. Έχει τιμηθεί με έπαθλα και χρυσά βραβεία. Έχει πλούσιο συγγραφικό έργο στα Μουσικοπαιδαγωγικά, σε μουσικά βιβλία για μαθητές ωδείων και μουσικές συνθέσεις με έργα κλασικά. Είναι Λέκτορας Μουσικοπαιδαγωγικών στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Τμήμα Νηπιαγωγών.

Subtitle: 
Στοχασμοί για την τέχνη των ήχων
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-6622-43-6
Book pages: 
118
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο