Product

Ρίτα το μυρμήγκι

Product

Ρίτσα η αρκουδίτσα

Ρίτα Χαίηγουορθ

Κωδικός:
22044
Manufacturer: 
Description: 

Ήταν μόλις 40 χρόνων όταν αισθάνθηκε τα πρώτα συμπτώματα μιας τρομακτικής αρρώστιας, που θα της αφαιρέσει σιγά - σιγά τις διανοητικές της ικανότητες. Καθώς η νόσος του Αλτσχάιμερ είναι ακόμα άγνωστη, θα πουν πως το έριξε στον αλκοολισμό και ότι εκεί οφείλεται το "ντελίριουμ τρέμενς". Μόνο η κόρη της, η Γιασμίνα, που τόσο είχε πολεμήσει να την κρατήσει κοντά της, όταν ο Αλί Χάν απειλούσε να της την πάρει, της έμεινε πιστή μέχρι το τέλος.

9,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ήταν μόλις 40 χρόνων όταν αισθάνθηκε τα πρώτα συμπτώματα μιας τρομακτικής αρρώστιας, που θα της αφαιρέσει σιγά - σιγά τις διανοητικές της ικανότητες. Καθώς η νόσος του Αλτσχάιμερ είναι ακόμα άγνωστη, θα πουν πως το έριξε στον αλκοολισμό και ότι εκεί οφείλεται το "ντελίριουμ τρέμενς". Μόνο η κόρη της, η Γιασμίνα, που τόσο είχε πολεμήσει να την κρατήσει κοντά της, όταν ο Αλί Χάν απειλούσε να της την πάρει, της έμεινε πιστή μέχρι το τέλος. Περιέχονται τα κείμενα: - Χαρά Βερίγου, "Ρίτα Χαίηγουορθ: Η θεά του έρωτα" - Για την Ρίτα Χαίηγουορθ - Για την Ρίτα Χαίηγουορθ - Ρίτα Χαίηγουορθ, ο μύθος με τα μαύρα γάντια
Publications Date: 
1991
Book ISBN: 
960-7165-19-5
Book pages: 
94
Book Dimensions: 
24
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Χαρούλα Βερίγου γεννήθηκε στην Κρήτη το 1962. Στο Τζερμιάδων μεγάλωσε, εκεί έμαθε και τα πρώτα γράμματα. Δεν έγινε δασκάλα όπως ονειρευόταν, την κέρδισε η Τουριστική Εκπαίδευση. Ζει και εργάζεται στην Κέρκυρα.
Η πρώτη κατάθεση γραφής στην παιδική λογοτεχνία έγινε με το βιβλίο "Ιστορίες για φεγγάρια". Ακολούθησαν τα μυθιστορήματα "Αύριο, νυχτώνει φθινόπωρο" και "Μια κούρσα για τη Χαριγένεια". Δημοσιεύει ποιήματα και διηγήματα με το ψευδώνυμο Ζωή Δικταίου. Στίχοι της έχουν μελοποιηθεί από τον Γιάννη Νικολάου, τον Νίκο Ανδρουλάκη και τον Γιώργη Κοντογιάννη.

Publications Date: 
1991
Book ISBN: 
960-7165-19-5
Book pages: 
94
Book Dimensions: 
24
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο