Product

Prima A1 - Deutsch für jugendliche

Product

Ραβασάκι στον Αδάμ

Ρα - Ατουμ

Κωδικός:
139093
Description: 

Είναι ο καθημερινός άνθρωπος που βιώνει αθόρυβα, δοκιμάζοντας την πορεία ανάμεσα στο πολύ και στο λίγο. Είναι η πόρτα που διαχωρίζει τον προσωπικό απ' τον κοινωνικό μας χώρο, αποσιωπώντας την κραυγή.

Είναι ο καταργημένος Θεός της φαραωνικής εποχής που επιδιώκει να επιβάλει την εξουσία του, γεννώντας στο ρευστό χάος -απ' την ίδια την ύλη του - τα μυθικά του παιδιά.

Είναι τα στιγμιαία πρόσωπα και γεγονότα που συμπληρώνουν αριθμό ή κύκλο. Είναι το ανεκπλήρωτο που παραμένει λύτρωση ή καταστροφή μας.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Είναι ο καθημερινός άνθρωπος που βιώνει αθόρυβα, δοκιμάζοντας την πορεία ανάμεσα στο πολύ και στο λίγο. Είναι η πόρτα που διαχωρίζει τον προσωπικό απ' τον κοινωνικό μας χώρο, αποσιωπώντας την κραυγή. Είναι ο καταργημένος Θεός της φαραωνικής εποχής που επιδιώκει να επιβάλει την εξουσία του, γεννώντας στο ρευστό χάος -απ' την ίδια την ύλη του - τα μυθικά του παιδιά. Είναι τα στιγμιαία πρόσωπα και γεγονότα που συμπληρώνουν αριθμό ή κύκλο. Είναι το ανεκπλήρωτο που παραμένει λύτρωση ή καταστροφή μας.
Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
1988
Book pages: 
116
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Ελευθερία Κουντούρη γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε γαλλική φιλολογία και ζωγραφική. Ασχολείται με τη δημοσιογραφία και τη μετάφραση. Αφηγήματά της έχει δημοσιεύσει η "Φιλολογική Πρωτοχρονιά" και ποιήματά της δημοσιεύτηκαν σε ελληνικές λογοτεχνικές εφημερίδες, περιοδικά κι ανθολογίες, καθώς και σε περιοδικά κι ανθολογίες της Αμερικής, Ινδίας και Αργεντινής. Η ποίησή της έχει μεταφραστεί στην αγγλική, γαλλική, ισπανική, ρωσική και ιταλική γλώσσα. Έχει βραβευτεί από την επιτροπή λογοτεχνών "Θεά Αθηνά" με το βραβείο Κουλτούρας 1994 και με το μετάλλιο του "Μέγα Αλέξανδρου" 1995. Είναι μέλος της "Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών", της "Διεθνούς Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών" και της "Πανελλήνιας Πολιτιστικής Κίνησης".

Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
1988
Book pages: 
116
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο