Product

Ρεμπέτικο τραγούδι

Product

Ρεμπετολογία

Ρεμπέτικοι μεζέδες και λιχουδιές

Κωδικός:
71488
Description: 

Όλοι μας λίγο πολύ έχουμε δοκιμάσει ένα ή περισσότερους μεζέδες από το πανόραμα της ελληνικής κουζίνας. Με ρεμπέτικους μεζέδες και λιχουδιές, σας δίνεται η ευκαιρία να πετύχετε ένα ρεμπέτικο ξεφάντωμα, στο επόμενο γλέντι σας. Γύρω από ένα πιάτο με καλοφτιαγμένους μεζέδες, έχοντας σαν συντροφιά ένα ποτήρι κρασί, πόσες συζητήσεις και φιλοσοφίες γίνονται! Πόσο φιλικό και ευχάριστο άλλωστε, είναι το μοίρασμα του φαγητού και με πόση λαιμαργία απολαμβάνουμε την νοστιμιά του!

15,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Όλοι μας λίγο πολύ έχουμε δοκιμάσει ένα ή περισσότερους μεζέδες από το πανόραμα της ελληνικής κουζίνας. Με ρεμπέτικους μεζέδες και λιχουδιές, σας δίνεται η ευκαιρία να πετύχετε ένα ρεμπέτικο ξεφάντωμα, στο επόμενο γλέντι σας. Γύρω από ένα πιάτο με καλοφτιαγμένους μεζέδες, έχοντας σαν συντροφιά ένα ποτήρι κρασί, πόσες συζητήσεις και φιλοσοφίες γίνονται! Πόσο φιλικό και ευχάριστο άλλωστε, είναι το μοίρασμα του φαγητού και με πόση λαιμαργία απολαμβάνουμε την νοστιμιά του! Μέσα σ' αυτό το βιβλίο, προσπάθησα να σας μεταδώσω την τεχνική πλευρά της εργασίας μου, με την εμπειρία και την αγάπη που μου μεταβίβασαν οι παλιοί, συνεχίζοντας την τέχνη τους. Με την σειρά σας, λοιπόν, δοκιμάστε τις λιχουδιές που σας παρουσιάζω.
Book pages: 
139
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Χαράλαμπος Γ. Γεωργίου γεννήθηκε στην Κόρινθο στις 18 Μαρτίου 1952. Από μικρός, στις σχολικές του διακοπές και αργότερα σαν νέος τεχνίτης, εργάζεται δίπλα σε άριστους δασκάλους της μαγειρικής τέχνης. Έτσι αποχτάει μεγάλη πρακτική πείρα σε όλους τους κλάδους της μαγειρικής. Διπλωματούχος της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Θεσσαλονίκης, συνεχίζει τις σπουδές του στη Σχολή Μαγειρικής του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου του Παρισιού, όπου τελειοποιεί τις γνώσεις του στη Γαλλική κουζίνα. Όπου κι άν εργάστηκε στην Ελλάδα και στη Γαλλία, δέχτηκε επαίνους και συγχαρητήρια για τις γνώσεις του στην Ελληνική και διεθνή κουζίνα, ιδιαίτερα δε στον τομέα της διακόσμησης.

Book pages: 
139
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο