Product

Ρεφλεξολογία

Product

Ρεφλεξολογία

Ρεφλεξολογία

Κωδικός:
135335
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Το "Ρεφλεξολογία: Το πλήρες εγχειρίδιο" είναι ο απόλυτος οδηγός για την αυτοθεραπεία και τη θεραπεία άλλων με τη βοήθεια της ρεφλεξολογίας. Γραμμένο από ειδήμονα ρεφλεξολόγο, αναλύει εκτενώς και σε βάθος τη θεωρία και τις τεχνικές της ρεφλεξολογίας. Το βιβλίο αυτό, το οποίο ενδείκνυται για όσους ξεκινούν τώρα την εκμάθηση της ρεφλεξολογίας, για έμπειρους ρεφλεξολόγους, ακόμη και για δασκάλους ρεφλεξολογίας:

35,67 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το "Ρεφλεξολογία: Το πλήρες εγχειρίδιο" είναι ο απόλυτος οδηγός για την αυτοθεραπεία και τη θεραπεία άλλων με τη βοήθεια της ρεφλεξολογίας. Γραμμένο από ειδήμονα ρεφλεξολόγο, αναλύει εκτενώς και σε βάθος τη θεωρία και τις τεχνικές της ρεφλεξολογίας. Το βιβλίο αυτό, το οποίο ενδείκνυται για όσους ξεκινούν τώρα την εκμάθηση της ρεφλεξολογίας, για έμπειρους ρεφλεξολόγους, ακόμη και για δασκάλους ρεφλεξολογίας: - Αναλύει την προέλευση της ρεφλεξολογίας, καθώς και τις αρχές στις οποίες στηρίζεται. - Περιγράφει την ανατομία και φυσιολογία των συστημάτων του οργανισμού, παραθέτοντας λεπτομερείς οδηγίες για τη διέγερση των αντίστοιχων αντανακλαστικών σημείων. - Περιέχει οδηγό για την αντιμετώπιση 70 και πλέον παθήσεων. - Περιέχει περιστατικά και πρακτικές συμβουλές για την επαγγελματική άσκηση της ρεφλεξολογίας. - Περιλαμβάνει οδηγίες για πλήρες πρόγραμμα ρεφλεξολογίας στο χέρι.
Subtitle: 
Το πλήρες εγχειρίδιο
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-6623-50-5
Book pages: 
256
Publication Place: 
Αθήνα

Η Ann Gillanders είναι διάσημη ρεφλεξολόγος και συγγραφέας των best sellers Reflexology: A step-by-step guide και The Family Guide to Reflexology που εκδόθηκαν από τις εκδόσεις Gaia Books. Η Ann είναι Διευθύντρια της Βρετανικής Σχολής Ρεφλεξολογίας, εκδότρια του περιοδικού Healing Points και είναι διάσημη για τις διαλέξεις της καθώς και για τις τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές της σχετικά με την ρεφλεξολογία. Η Ann περιθάλπει ασθενείς πάνω από 25 χρόνια και εκπαιδεύει θεραπευτές σ' όλο τον κόσμο από το 1980.

Subtitle: 
Το πλήρες εγχειρίδιο
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-6623-50-5
Book pages: 
256
Publication Place: 
Αθήνα