Product

Ρουσό, Μαρά, Ροβεσπιέρος

Product

Ρουσφετολογικά σημειώματα

Ρουσσώ

Κωδικός:
114045
Αuthor: 
Description: 

Ο Ρουσσώ υπήρξε ένας από τους κυριότερους εκπροσώπους του Ευρωπαϊκού διαφωτισμού και ταυτόχρονα ένας από τους αυστηρότερους επικριτές του. Στη μελέτη αυτή για τη ζωή, το έργο, τις πηγές και την επίδραση του Ρουσσώ, ο Robert Wokler παρουσιάζει πώς ο φιλόσοφος επιχείρησε να αξιολογήσει τις εκδοχές του πολιτισμού μας, ασχολούμενος με ένα ευρύ φάσμα επιστημών, εμπνευσμένος από ιδεώδη ανθρωπιστικής αυτοπραγμάτωσης σε συνθήκες αδέσμευτης ελευθερίας. Ο Robert Wokler είναι καθηγητής στο πανεπιστήμιο του Έξετερ.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ο Ρουσσώ υπήρξε ένας από τους κυριότερους εκπροσώπους του Ευρωπαϊκού διαφωτισμού και ταυτόχρονα ένας από τους αυστηρότερους επικριτές του. Στη μελέτη αυτή για τη ζωή, το έργο, τις πηγές και την επίδραση του Ρουσσώ, ο Robert Wokler παρουσιάζει πώς ο φιλόσοφος επιχείρησε να αξιολογήσει τις εκδοχές του πολιτισμού μας, ασχολούμενος με ένα ευρύ φάσμα επιστημών, εμπνευσμένος από ιδεώδη ανθρωπιστικής αυτοπραγμάτωσης σε συνθήκες αδέσμευτης ελευθερίας. Ο Robert Wokler είναι καθηγητής στο πανεπιστήμιο του Έξετερ. Έχει διδάξει επίσης στην Οξφόρδη, το Καίμπριτζ, το Πρίνστον, την Ουψάλα, τη Βουδαπέστη και το Μάντσεστερ. "Ο Robert Wokler προσφέρει στον αναγνώστη της μελέτης αυτής μια εντυπωσιακά τεκμηριωμένη άποψη για τον Ρουσσώ και το έργο του, που δεν στηρίζεται μόνο στα μεγάλα και γνωστά έργα του φιλοσόφου αλλά και σε πολυάριθμα μικρά, τα οποία πολύ συχνά χρησιμοποιούνται για να φωτίσουν τα επιχειρήματά του." (Jean Bloch, "French Studies")
Subtitle: 
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-442-757-1
Book pages: 
215
Book Dimensions: 
18χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Robert Wokler είναι καθηγητής στο πανεπιστήμιο του Έξετερ. Έχει διδάξει επίσης στην Οξφόρδη, το Καίμπριτζ, το Πρίνστον, την Ουψάλα, τη Βουδαπέστη και το Μάντσεστερ.

Subtitle: 
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-442-757-1
Book pages: 
215
Book Dimensions: 
18χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο