Product

Ρυθμική γυμναστική

Product

Ρυθμίσεις τοπικών προβλημάτων

Ρυθμική γυμναστική, άθλημα και τέχνη

Κωδικός:
84502
Manufacturer: 
Description: 

Η Ρυθμική Γυμναστική είναι ένα άθλημα ολυμπιακού επιπέδου με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, ένα από τα οποία είναι και η αισθητική-καλλιτεχνική παρουσία της αθλήτριας. Στην παρούσα μελέτη επιχειρείται από τη συγγραφέα, για πρώτη φορά, η αποκωδικοποίηση των κριτηρίων αξιολόγησης της καλλιτεχνικής αξίας ενός αγωνιστικού προγράμματος της Ρυθμικής Γυμναστικής. Η Κάτια Σαβράμη, χρησιμοποιώντας τη μέθοδο του ερωτηματολογίου σε Διεθνείς Κριτές της Ρυθμικής Γυμναστικής, κατέγραψε τις απόψεις και τις στάσεις τους στην ερμηνεία συγκεκριμενων εννοιών και όρων που αναφέρονται στον Κώδικα Βαθμολογίας.

22,79 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η Ρυθμική Γυμναστική είναι ένα άθλημα ολυμπιακού επιπέδου με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, ένα από τα οποία είναι και η αισθητική-καλλιτεχνική παρουσία της αθλήτριας. Στην παρούσα μελέτη επιχειρείται από τη συγγραφέα, για πρώτη φορά, η αποκωδικοποίηση των κριτηρίων αξιολόγησης της καλλιτεχνικής αξίας ενός αγωνιστικού προγράμματος της Ρυθμικής Γυμναστικής. Η Κάτια Σαβράμη, χρησιμοποιώντας τη μέθοδο του ερωτηματολογίου σε Διεθνείς Κριτές της Ρυθμικής Γυμναστικής, κατέγραψε τις απόψεις και τις στάσεις τους στην ερμηνεία συγκεκριμενων εννοιών και όρων που αναφέρονται στον Κώδικα Βαθμολογίας. Η προσέγγιση αυτή ανοίγει το δρόμο για περαιτέρω έρευνα με στόχο πάντα την πιο αντικειμενική αξιολόγηση της καλλιτεχνικής αξίας στη Ρυθμική Γυμναστική.
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-7378-45-8
Book pages: 
157
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Κάτια Σαβράμη, χορολόγος-αναλύτρια κίνησης, κάτοχος Μ.Α. και Ph.D. από το Laban Centre του City University του Λονδίνου, σπούδασε χορό στη Σχολή Ραλλού Μάνου στην Αθήνα, Φυσική Αγωγή στο Πανεπιστήμιο της Βουδαπέστης, Χορολογικές Σπουδές, Χορογραφία και Εκπαίδευση στο Laban Centre του Λονδίνου.

Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-7378-45-8
Book pages: 
157
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο