Product

Σιδεριές της Μακεδονίας

Product

Σιδηρά διαθήκη και χρυσή διαθήκη

Σίδερο και κεχριμπάρι

Κωδικός:
135071
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Ο κόσμος του Κριν μεταβάλλεται διαρκώς και μπορεί να κρύβει εκπλήξεις ακόμα και για ένα θεό - και αν αυτό ισχύει για τους θεούς, τι μπορεί να σημαίνει για έναν απλό θνητό; Παγιδευμένοι στη δίνη δυνάμεων που κανείς δε θα ήθελε ποτέ να αντιμετωπίσει μόνος, μια χούφτα αποφασισμένοι ήρωες ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να σταματήσουν μια τρομακτική εισβολή.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ο κόσμος του Κριν μεταβάλλεται διαρκώς και μπορεί να κρύβει εκπλήξεις ακόμα και για ένα θεό - και αν αυτό ισχύει για τους θεούς, τι μπορεί να σημαίνει για έναν απλό θνητό; Παγιδευμένοι στη δίνη δυνάμεων που κανείς δε θα ήθελε ποτέ να αντιμετωπίσει μόνος, μια χούφτα αποφασισμένοι ήρωες ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να σταματήσουν μια τρομακτική εισβολή. Στο μεταξύ, η Μίνα δραπετεύει από τη φυλακή της και ξεκινά μια αναζήτηση που θα βάλει σε δοκιμασία ακόμα και τη δική της ισχυρή βούληση. Την ίδια στιγμή, το κακό εξαπλώνεται στον κόσμο μέρα με την ημέρα. Αλλά όταν διακυβεύονται τόσο πολλά, όταν η ίδια η ψυχή του Κριν βρίσκεται σε κίνδυνο, θα πρέπει κανείς να αναζητά τους ήρωες ακόμα και στα πιο σκοτεινά μέρη.
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-306-705-9
Book pages: 
364
Book Dimensions: 
18χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Volume No: 
3

Μιάμιση δεκαετία μετά την πρώτη της συνεργασία με τον Tracy Hickman, η Margaret Weis έγραψε άλλα δέκα μυθιστορήματα βασισμένα στον κόσμο του Dragonlance, την τετράτομη γαλαξιακή περιπέτεια φαντασίας "Star of the Guardian", ενώ μαζί με το σύζυγό της, Don Perrin, έγραψαν τα "The Doom Brigade", "Knights of the Black Earth", "Robot Blues" και "Hung Out". Μαζί με τον Perrin έγραψαν επίσης το "Brothers in Arms", τη συνέχεια του "The Soulforge" που είχε γράψει παλιότερα η Weis. Πρόσφατα τελείωσε μαζί με τον Hickman μια άλλη τριλογία βασισμένη στον κόσμο του Dragonlance, με τίτλο "The War of Souls". Ζει ευτυχισμένη στο νότιο Ουισκόνσιν, σ' έναν αχυρώνα που έχει μετατρέψει σε σπίτι, παρέα με τους σκύλους, τις γάτες της και πάρα πολλά βιβλία.

Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-306-705-9
Book pages: 
364
Book Dimensions: 
18χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Volume No: 
3