Product

Σεμίραμις

Product

Σεμνή πρόταση ώστε να παύσουν τα τέκνα των φτωχών ν' αποτελούν βάρος για τους γονείς τους και τον τόπο και να καταστούν ωφέλιμα στην κοινωνία

Σεμίραμις η βασίλισσα της Βαβυλώνας

Κωδικός:
80863
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Τον 9o αιώνα π.X. στη Μεσοποταμία βασίλευε η πανέμορφη Σεμίραμις. Αλλόκοτη μοίρα τής είχαν επιφυλάξει οι θεοί. Από ταπεινή όμηρος των Ασσυρίων έγινε σύζυγος του βασιλιά τους. Αυτή η μυθική βασίλισσα, που εμπνεύστηκε και δημιούργησε τους κρεμαστούς κήπους της Βαβυλώνας πριν από 3.000 χρόνια, χαράχτηκε ανεξίτηλα στη μνήμη των ανθρώπων.

13,60 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Τον 9o αιώνα π.X. στη Μεσοποταμία βασίλευε η πανέμορφη Σεμίραμις. Αλλόκοτη μοίρα τής είχαν επιφυλάξει οι θεοί. Από ταπεινή όμηρος των Ασσυρίων έγινε σύζυγος του βασιλιά τους. Αυτή η μυθική βασίλισσα, που εμπνεύστηκε και δημιούργησε τους κρεμαστούς κήπους της Βαβυλώνας πριν από 3.000 χρόνια, χαράχτηκε ανεξίτηλα στη μνήμη των ανθρώπων. Η ιστορία εκτυλίσσεται στη Χώρα ανάμεσα στους Δυο Ποταμούς Τίγρη και Ευφράτη, στον τόπο όπου γεννήθηκε η γραφή και εμφανίστηκαν οι πρώτες πόλεις - κράτη. Έρωτες, πόλεμοι και προδοσίες συνθέτουν το υφάδι ενός κόσμου όπου οι άνθρωποι μοιάζουν να φτιάχτηκαν αποκλειστικά για να υπηρετούν τους θεούς... Η Σεμίραμις, σε πρώτο πρόσωπο, ξεδιπλώνει το νήμα του πολυτάραχου βίου της. Μέσα από τις αναταραχές της εποχής, τους πολέμους και τις ραδιουργίες αλλά και τα θαύματα που έκρυβε ο αρχαίος κόσμος, ξεπηδά η εντυπωσιακή προσωπικότητα μιας αιχμάλωτης που η μοίρα την προόριζε να γίνει βασίλισσα. Όλη η ιστορική πορεία της ηγέτιδας της Βαβυλώνας μέσα από εντυπωσιακή γραφή και πλούσια ιστορικά στοιχεία, που μας ξεναγούν και μας αποκαλύπτουν έναν τόπο μαγικό, παραμυθένιο αλλά συνάμα σκοτεινό και επικίνδυνο.
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-8228-66-2
Book pages: 
455
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

O Alain Paris γεννήθηκε το 1947 στη Γαλλία. Σπούδασε ιστορία και ανθρωπιστικές επιστήμες στο Πανεπιστήμιο του Κλερμόν-Φεράν και έχει γράψει πολλά ιστορικά μυθιστορήματα.

Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-8228-66-2
Book pages: 
455
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο