Product

Σέσκλο Μαγνησίας

Product

Σεφ… στο παρά πέντε

Σετίτες

Κωδικός:
84839
Αuthor: 
Description: 

Ο Έσα Ρουάτζε κατέχει όλα όσα μπορεί να επιθυμήσει ένας Ακόλουθος του Σετ: χρήμα και αρχοντικά, επιρροή και ευφυία, αξιόπιστους παρατρεχάμενους και έναν έμπιστο (νεότερο) συνεργάτη. Ο Έσα διαθέτει απόλυτη πίστη, την ευλογία του θεού του, ξεκάθαρο όραμα και χαλύβδινη αυτοπειθαρχία.
Όμως, η καλοτυχία κάποια στιγμή τελειώνει.

9,90 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ο Έσα Ρουάτζε κατέχει όλα όσα μπορεί να επιθυμήσει ένας Ακόλουθος του Σετ: χρήμα και αρχοντικά, επιρροή και ευφυία, αξιόπιστους παρατρεχάμενους και έναν έμπιστο (νεότερο) συνεργάτη. Ο Έσα διαθέτει απόλυτη πίστη, την ευλογία του θεού του, ξεκάθαρο όραμα και χαλύβδινη αυτοπειθαρχία. Όμως, η καλοτυχία κάποια στιγμή τελειώνει. Σε ένα κατάστημα με αντίκες στο Μανχάταν, ο Έσα ανακαλύπτει το ίχνος για ένα έπαθλο, η ύπαρξη του οποίου τον κατατρέχει εδώ και πολλές ζωές: το Μάτι του Χαζιμέλ. Μέχρι την αυγή της ίδιας νύχτας, έχει αρχίσει να χάνει τον έλεγχο όλων όσων έχει πολεμήσει να καταφέρει σε αιώνες ολόκληρους βαμπιρικής ύπαρξης. Ελάχιστα συνειδητοποιεί ο Σετίτης, πως η τυχαία συνάντησή του στη Νέα Υόρκη αποτελεί ένα νήμα του ίδιου ιστού που φέρνει το Μάτι στα χέρια ενός από τους πράκτορές του -για να το εξαφανίζει λίγο αργότερα. Όμως, τι είναι πραγματικά τυχαίο στο σκιερό κόσμο των Ομόαιμων;
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-8167-05-1
Book pages: 
309
Book Dimensions: 
20χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

H Kathleen Ryan εργάζεται και συνεργάζεται με τη White World Publishing από το 1993. Το πρώτο της κείμενο φανταστικής λογοτεχνίας, αναφερόμενο σε μια νεαρή μάγισσα ονόματι Αμάντα, εμφανίστηκε ως εισαγωγή στην πρώτη έκδοση του "Mage: Η φώτιση". Μέσω κολακειών και απειλών, κατόρθωσε να μπαίνει ένα κομμάτι με ηρωίδα την Αμάντα σε κάθε σημαντική έκδοση του "Mage" από εκεί και ύστερα, ανέλαβε όλα τα διασκεδαστικά κομμάτια στο "Tradition book: Euthanatos" και τα περισσότερα από τα "Changing breed book: Kitsune" και "Ηengeyoki: Shapeshifters of the East". To "Μυθιστόρημα Πατριάς: Σετίτες" είναι η πρώτη της δημοσιευμένη δουλειά σε επίπεδο και έκταση νουβέλας.

Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-8167-05-1
Book pages: 
309
Book Dimensions: 
20χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο