Product

Σε στΗχο πλάγιο και μόνο

Product

Σε σωστή ώρα νυχτώνει

Σε συνεργασία με το Θεό

Κωδικός:
99451
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Για πάρα πολύ καιρό τώρα, για τη σχέση των ανθρώπων με το Πνεύμα έχετε χρησιμοποιήσει τον συμβολισμό του ποιμένα με το ποίμνιό του. Και οι άνθρωποι, κατά κάποιο τρόπο, εξομοιώνονται με τα πρόβατα, και ο ποιμένας είναι ο Θεός.
Σας λέω αγαπητοί, ότι το τελευταίο πράγμα που θέλουμε να είστε, είναι να είστε πρόβατα! Ενδυναμωμένοι είναι αυτό που θέλουμε να είστε!
Η συνεργασία με το Θεό δεν έχει να κάνει καθόλου με τη σχέση ποιμένα με πρόβατο. Οι αληθινοί συνεργάτες δεν έχουν καθόλου τέτοια σχέση ούτε εξουσιάζουν ο ένας τον άλλον με αυτό τον τρόπο - ακόμη και με την αγάπη.

25,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Για πάρα πολύ καιρό τώρα, για τη σχέση των ανθρώπων με το Πνεύμα έχετε χρησιμοποιήσει τον συμβολισμό του ποιμένα με το ποίμνιό του. Και οι άνθρωποι, κατά κάποιο τρόπο, εξομοιώνονται με τα πρόβατα, και ο ποιμένας είναι ο Θεός. Σας λέω αγαπητοί, ότι το τελευταίο πράγμα που θέλουμε να είστε, είναι να είστε πρόβατα! Ενδυναμωμένοι είναι αυτό που θέλουμε να είστε! Η συνεργασία με το Θεό δεν έχει να κάνει καθόλου με τη σχέση ποιμένα με πρόβατο. Οι αληθινοί συνεργάτες δεν έχουν καθόλου τέτοια σχέση ούτε εξουσιάζουν ο ένας τον άλλον με αυτό τον τρόπο - ακόμη και με την αγάπη. Μερικοί έχουν πει "Θα παραδώσω τη ζωή μου και θα αφήσω τον Θεό να κάνει ότι θέλει!". Δεν ζητάμε αυτό, αγαπητοί. Δεν θέλουμε να αφήσετε τίποτε. Μην παραδίνεστε! Αντίθετα, δεσμευτείτε! Δέσμευση σημαίνει να παίρνει κανείς την ευθύνη της ζωής του με έναν συνεργάτη, όπως ο Θεός.
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-87432-3-0
Book pages: 
326
Book Dimensions: 
24χ16
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Αφού αποφοίτησε από το California Western University, ίδρυσε την δική του τεχνική εταιρεία ήχου, η οποία άνθιζε επί 30 χρόνια. Το 1989 ήταν ένα έτος σταθμός στην καριέρα του Λη Κάρολ. Δύο διαφορετικοί διαισθητικοί, μιλώντας του για την πνευματική του διαδρομή, ανέφεραν το όνομα Κρύων, ένα όνομα το οποίο μέχρι τότε ήταν άγνωστο. Αρχικά παρουσίασε τα πρώτα γραπτά του κείμενα στην Κοινότητα Μεταφυσικής στο Del Mar της California. Ακολούθησαν δεκαπέντε βιβλία σε διάστημα δώδεκα χρόνων. Σήμερα κυκλοφορούν παγκοσμίως περίπου ένα εκατομμύριο βιβλία με θέμα τον Κρύων και τα παιδιά Indigo, μεταφρασμένα σε είκοσι τέσσερεις γλώσσες. Ο Λη και η πνευματική σύντροφός του Jan Tober, ξεκίνησαν το 1991 στο Del Mar τις ομάδες "Kryon Light Groups", οι οποίες σε σύντομο χρονικό διάστημα απέκτησαν πολλούς φίλους. Στις συναντήσεις που πραγματοποιεί παγκοσμίως, συγκεντρώνονται περισσότερα από 3.000 άτομα. Ο Λη Κάρολ ζει με την σύζυγό του στο San Diego όπου και συνεχίζει το συγγραφικό του έργο.

Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-87432-3-0
Book pages: 
326
Book Dimensions: 
24χ16
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο