Product

Σημάδια του Αιγαίου

Product

Σημαδιακά καλοκαίρια

Σημάδια των καιρών

Κωδικός:
127674
Manufacturer: 
Description: 

Σημάδια των καιρών οι αλλαγές που επιφέρει η τεχνολογία στη ζωή μας, η καταστροφή του φυσικού περιβάλλοντος, η παγκοσμιοποίηση, η απομάκρυνση από τις παραδόσεις μας, οι απειλές κατά της Ιστορίας μας.

Ταξίδια παρατήρησης του σύγχρονου κόσμου, αποτυπωμένα με απλότητα, αγάπη και αυθορμητισμό, για τον κόσμο που αλλάζει γύρω μας με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

"Μη με αγγίζεις άχαρε πλάστη σοφών τεράτων.
Γίγαντας είμαι μάστορας και της γενιάς μου δούλος.
Δεν έχω δώρα εγώ για σε, γέννημα των αιμάτων.
Φτωχός εγώ θ' αναζητώ τη γη των αθανάτων".

10,20 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Σημάδια των καιρών οι αλλαγές που επιφέρει η τεχνολογία στη ζωή μας, η καταστροφή του φυσικού περιβάλλοντος, η παγκοσμιοποίηση, η απομάκρυνση από τις παραδόσεις μας, οι απειλές κατά της Ιστορίας μας. Ταξίδια παρατήρησης του σύγχρονου κόσμου, αποτυπωμένα με απλότητα, αγάπη και αυθορμητισμό, για τον κόσμο που αλλάζει γύρω μας με ιλιγγιώδη ταχύτητα. "Μη με αγγίζεις άχαρε πλάστη σοφών τεράτων. Γίγαντας είμαι μάστορας και της γενιάς μου δούλος. Δεν έχω δώρα εγώ για σε, γέννημα των αιμάτων. Φτωχός εγώ θ' αναζητώ τη γη των αθανάτων".
Subtitle: 
Ποίηση
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-89896-4-7
Book pages: 
75
Book Dimensions: 
20χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Κωνσταντίνος Περ. Λιακάκης γεννήθηκε στο Σιδηρόκαστρο Μεσσηνίας το 1941. Το 1961 τελείωσε τις σπουδές του, για να ενταχθεί στη συνέχεια στον Ελληνικό στρατό, υπηρετώντας την κανονική του θητεία. Το 1966 εισήχθη στον ΟΤΕ από τον οποίο και συνταξιοδοτήθηκε με το βαθμό του Τομεάρχη, το 1998. "Τα σημεία των καιρών" αποτελούν την τρίτη ποιητική του συλλογή (Εκδόσεις Ίαμβος, 2008). Έχει προηγηθεί η έκδοση της ποιητικής συλλογής με τίτλο "Λιμνάζοντα", (Αθήνα, 1992) και "Περιπλανήσεις", (Αθήνα, 1994).

Subtitle: 
Ποίηση
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-89896-4-7
Book pages: 
75
Book Dimensions: 
20χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο