Product

Σκέψεις και παρουσίες απ' το χώρο μας

Product

Σκέψεις και προτάσεις στη μουσική πρακτική

Σκέψεις και προτάσεις για την αναβάθμιση της εκπαίδευσης

Κωδικός:
81195
Description: 

Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί ένα απάνθισμα σκέψεων, προβληματισμών και προτάσεων για θέματα και ζητήματα που αφορούν στην εκπαίδευση και στην παιδεία γενικότερα. Καταγράφονται και επισημαίνονται προβλήματα που συναντώνται στον χώρο της ελληνικής εκπαίδευσης τα οποία επιδρούν αρνητικά στο έργο των εκπαιδευτικών και τα οποία οφείλονται, κατά το συγγραφέα, κυρίως στην παλινδρόμηση της εκπαιδευτικής πολιτικής από την πλευρά της πολιτείας, των πολιτικών κομμάτων, των εκπαιδευτικών φορέων κλπ. και στην έλλειψη του διαλόγου ανάμεσα σε όλους τους εμπλεκόμενους στα εκπαιδευτικά δρώμενα.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το παρόν δημοσίευμα αποτελεί ένα απάνθισμα σκέψεων, προβληματισμών και προτάσεων για θέματα και ζητήματα που αφορούν στην εκπαίδευση και στην παιδεία γενικότερα. Καταγράφονται και επισημαίνονται προβλήματα που συναντώνται στον χώρο της ελληνικής εκπαίδευσης τα οποία επιδρούν αρνητικά στο έργο των εκπαιδευτικών και τα οποία οφείλονται, κατά το συγγραφέα, κυρίως στην παλινδρόμηση της εκπαιδευτικής πολιτικής από την πλευρά της πολιτείας, των πολιτικών κομμάτων, των εκπαιδευτικών φορέων κλπ. και στην έλλειψη του διαλόγου ανάμεσα σε όλους τους εμπλεκόμενους στα εκπαιδευτικά δρώμενα. Ο διάλογος σε συνδυασμό με τη διάθεση και την αξιοποίηση των απαραίτητων και αναγκαίων μέσων και πόρων αποτελούν για το συγγραφέα το κλειδί για την επίλυση των προβλημάτων στο χώρο της παιδείας που συνιστούν τροχοπέδη στην ποιοτική αναβάθμιση της εκπαίδευσης.
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-343-705-0
Book pages: 
141
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Δημήτρης Χρ. Χατζηδήμου είναι καθηγητής της Σχολικής Παιδαγωγικής στο Τμήμα Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ. Η επιστημονική και ερευνητική του δραστηριότητα επικεντρώνεται κυρίως σε ζητήματα της Παιδαγωγικής του Σχολείου, με κεντρικούς άξονες αναφοράς τη σχολική διδασκαλία, και σε θέματα σχετικά με την εκπαίδευση, την επιμόρφωση και την εκπαιδευτική πολιτική.

Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-343-705-0
Book pages: 
141
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο