Product

Σκιές στο σκοτάδι

Product

Σκιές στο φως

Σκιές στο φεγγαρόφωτο και άλλα διηγήματα

Κωδικός:
79874
Manufacturer: 
Description: 

Συνεχίζοντας να περιπλανιέται στα ερωτικά βασίλεια του Υβοριανού Κόσμου, ο Κόναν ο Βάρβαρος πρόκειται να αντιμετωπίσει για άλλη μια φορά τον κίνδυνο και τον θάνατο σε κάθε τους μορφή.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Συνεχίζοντας να περιπλανιέται στα ερωτικά βασίλεια του Υβοριανού Κόσμου, ο Κόναν ο Βάρβαρος πρόκειται να αντιμετωπίσει για άλλη μια φορά τον κίνδυνο και τον θάνατο σε κάθε τους μορφή. Στο μικρό βασίλειο της Κοράγια, θα ηγηθεί ενός στρατού, σε μια απελπισμένη μάχη ενάντια στο αρχέγονο κακό που ξύπνησε μετά από χιλιετίες λήθαργου μέσα στις άμμους της ερήμου. Στην τεράστια εσωτερική θάλασσα του Βίλαγιετ θα βρεθεί κυνηγημένος από πειρατές, κτήνη και δαίμονες μέσα στη ζούγκλα ενός στοιχειωμένου νησιού. Τέλος, στην πόλη του Κουράν, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μια τρομερή συνωμοσία που θα τον οδηγήσει στην πιο αξέχαστη ίσως σκηνή των περιπετειών του: στη σταύρωσή του! Τρεις συναρπαστικές νουβέλες ακατάπαυστης δράσης, δίχως περικοπές και συντομεύσεις, βγαλμένες από την πυρωμένη φαντασία του μεγάλου δημιουργού: του ίδιου του Ρόμπερτ Χάουαρντ.
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-521-146-7
Book pages: 
174
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Ρόμπερτ Έ(ργουιν) Χάουαρντ γεννήθηκε το 1906 στο Πήστερ του Τέξας. Δημοσίευσε για πρώτη φορά σε ηλικία δεκαεννιά ετών, το 1925, στο περιοδικό Weird Tales στο οποίο και θα παρουσίαζε στο εξής το μεγαλύτερο μέρος της συγγραφικής του παραγωγής. Μεγαλόσωμος, αθλητικός, ογκώδης, αθλητής, ημιεπαγγελματίας πυγμάχος, ο Χάουαρντ φαίνεται ότι αναζήτησε στο είδωλο που αντίκρυζε στον καθρέφτη το πρότυπο για την δημιουργία των ποικίλων ηρώων του (με μια εξαίρεση στο διήγημά του "Ο λαός του μονόλιθου" όπου υπαινίσσεται μια τελείως διαφορετική μορφή, έναν αντικανονικό ήρωα, τον τρελό ποιητή Τζέφρη, κατεστραμμένο από τις καταδύσεις του στο υπέρλογο και το απόκοσμο). Η φήμη του, και οι ελπίδες για την όποια επιβίωση, του έργου του, στηρίζονται στις 21 ιστορίες τις οποίες έγραψε με ήρωα τον Κόναν τον Βάρβαρο, τον Κιμμέριο.
Στα βιβλία του Ρόμπερτ Χάουαρντ μπορούμε να προσθέσουμε ενδεικτικά το μυθιστόρημα "Άλμουρικ", τις συλλογές διηγημάτων "Ο σκοτεινός άντρας και άλλα διηγήματα" και "Περιστέρες της κολάσεως" και τον τόμο ποιημάτων "Πάντα πέφτει το σούρουπο". Οι εκδόσεις όλων των κειμένων του Χάουαρντ σε αυτοτελή βιβλία είναι μεταθανάτιες και ερήμην του. Ο Ρόμπερτ Έ(ργουιν) Χάουαρντ αυτοκτόνησε το 1936 σε ηλικία τριάντα μόλις ετών, όταν πληροφορήθηκε τον έξαφνο θάνατο της μητέρας του.

Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-521-146-7
Book pages: 
174
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο