Product

Σμαράγδα

Product

Σμαραγδένια νερά τα μάτια της

Σμαραγδένια μάτια

Κωδικός:
70105
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Το δράμα της μικρής Κάσι, της κόρης του Προέδρου των ΗΠΑ, είναι γνώριμο στην Μελίσσα. Κάποτε, είχε βυθιστεί και αυτή στο σκοτάδι ενός κατατονικού τραύματος. Από το οποίο, μόνο χάρη στη βοήθεια της αδελφής της, της φημισμένης γιατρού Τζέσικα Ράιλει, κατόρθωσε να αναδυθεί.
Τώρα, οι δύο αδελφές πρέπει να βοηθήσουν την Κάσι να λυτρωθεί. Ακόμη κι αν χρειαστεί να ρισκάρουν τη ζωή τους. Να αψηφήσουν τη φωνή της λογικής. Και να συμμαχήσουν με τον Μάικλ Τράβις- έναν μυστηριώδη άνδρα, που διαθέτει χαρισματική προσωπικότητα αλλά αμφίβολα κίνητρα και ύποπτους σκοπούς.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το δράμα της μικρής Κάσι, της κόρης του Προέδρου των ΗΠΑ, είναι γνώριμο στην Μελίσσα. Κάποτε, είχε βυθιστεί και αυτή στο σκοτάδι ενός κατατονικού τραύματος. Από το οποίο, μόνο χάρη στη βοήθεια της αδελφής της, της φημισμένης γιατρού Τζέσικα Ράιλει, κατόρθωσε να αναδυθεί. Τώρα, οι δύο αδελφές πρέπει να βοηθήσουν την Κάσι να λυτρωθεί. Ακόμη κι αν χρειαστεί να ρισκάρουν τη ζωή τους. Να αψηφήσουν τη φωνή της λογικής. Και να συμμαχήσουν με τον Μάικλ Τράβις- έναν μυστηριώδη άνδρα, που διαθέτει χαρισματική προσωπικότητα αλλά αμφίβολα κίνητρα και ύποπτους σκοπούς. Γιατί, ήδη, κάπου μακριά, ένα διεθνές παιχνίδι ίντριγκας και δολοπλοκίας έχει αρχίζει να παίζεται. Το παιχνίδι ατόμων ισχυρών και επικίνδυνων που ξέρουν να παίρνουν αυτό που θέλουν. Το παιχνίδι κάποιου, συγκεκριμένα, που έχει εμμονή με δύο σμαραγδένια μάτια. Αυτά που πρωταγωνιστούν στους εφιάλτες της μικρής Κάσι.
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-373-124-2
Book pages: 
411
Book Dimensions: 
18χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Άιρις Τζοχάνσεν έχει ήδη κυκλοφορήσει οκτώ εκατομμύρια αντίτυπα των 13 βιβλίων της και έχει κερδίσει αρκετά βραβεία για τις συγγραφικές της ικανότητες. Ζει στην Ατλάντα, όπου ήδη ασχολείται με τη συγγραφή του επόμενου βιβλίου της.

Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-373-124-2
Book pages: 
411
Book Dimensions: 
18χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο