Κατηγορίες
 
- Xριστουγεννιάτικα βιβλία - Δώρα
- ΔΩΡΕΑΝ ΒΙΒΛΙΑ -
eBooks
Βιογραφίες
Γενικά βιβλία
Γεύση Διατροφή
Γλώσσα
Εφαρμοσμένες επιστήμες
Θρησκεία
Ιστορία. Γεωγραφία
Καλές τέχνες
Κοινωνικές επιστήμες
Λογοτεχνία
Φιλοσοφία
Φιλοσοφία. Παραφυσικά φαινόμενα. Ψυχολογία
Φυσικές και θετικές επιστήμες
 
   Προσφορές
 
prosfores
 
   Ψηφοφορίες
 
Αγοράζετε μεταχειρισμένα βιβλία:
Σε καμιά περίπτωση.
Μονό σε περίπτωση που δεν υπάρχει καινούργιο.
Γιατί όχι; Αν είναι σε καλή κατάσταση.
Ναι, είναι πολύ πιο οικονομικό.
[ Αποτελέσματα ]
72884 Ψήφοι
115 Σχόλια
 
   Facebook
Σοκολάτα και κύριες ποικιλίες κακάο

Σοκολάτα και κύριες ποικιλίες κακάο

Κωδικός: 95830

Ένας πλήρης οδηγός
Chocolat - et grands crus de cacao
Συγγραφέας: Loisy, Olivier de Khodorowsky, Katherine
Μεταφραστής: Γιαννούση, Μελισσάνθη
Εκδότης: Εκδόσεις Πατάκη
Σειρα: Πρακτική Ζωή
ISBN: 960-16-1454-0
Έτος Έκδοσης: 2005
Κωδικός προϊόντος: 95830

Λιανική τιμή:6.00EUR

τιμή bibliopolio.gr 5.40EUR

Έκπτωση: 0.60EUR
10%

 
Αποστολή σε<br> 1-2 ημέρες. Αποστολή σε
1-2 ημέρες.

Ποσότητα


Περιγραφή Είδους: Βιβλίο

Χάρη στην τέχνη των σοκολατοποιών, που παντρεύουν σήμερα τις ποικιλίες κακάο όπως ακριβώς οι οινολόγοι τις διάφορες ποικιλίες του αμπελιού, οι λάτρεις της καλής σοκολάτας μπορούν επιτέλους να την απολαύσουν σε μια μεγάλη ποικιλία γεύσεων και αρωμάτων, ανάλογα με την προέλευση.
Ο οδηγός που κρατάτε στα χέρια σας ξεκινάει με μία πλήρη ιστορική αναδρομή, από την ανακάλυψη του κακαόδεντρου ως τη σημερινή παγκόσμια αγορά κακάο, και στη συνέχεια παρουσιάζει βήμα προς βήμα όλα τα στάδια παρασκευής της σοκολάτας. Το τελευταίο μέρος είναι αφιερωμένο στη γευσιγνωσία, περιλαμβάνει αναλυτικούς πίνακες για τις κυριότερες ποικιλίες, πολύτιμες συμβουλές για ευρηματικούς συνδυασμούς κ.ά., καθώς και βραβευμένες συνταγές με βάση τη σοκολάτα.
Όλα όσα θα ήθελε κανείς να μάθει για τη σοκολάτα περιλαμβάνονται στο βιβλίο αυτό, που με εξαιρετικό εικονογραφικό υλικό, ακρίβεια και παραστατικότητα οδηγεί τον αναγνώστη από το χτες στο σήμερα, δίνοντας απαντήσεις επιπλέον σε πολλά ερωτήματα που θέτει η πραγματικότητα του 21ου αιώνα: σε ποιο βαθμό είναι αυθεντικές σήμερα οι διαφορετικές ποικιλίες κακάο και σε ποιο βαθμό δημιουργήματα του μάρκετιγκ; Με ποια κριτήρια μπορεί κανείς σήμερα να ξεχωρίσει την καλή σοκολάτα;


Λεπτομέρειες Είδους: Βιβλίο

Υπότίτλος: Ένας πλήρης οδηγός
Τίτλος πρωτότυπου: Chocolat - et grands crus de cacao
Κωδικός προϊόντος: 95830
ISBN: 960-16-1454-0
Γλώσσα: Ελληνικά
Γλώσσα Πρωτοτύπου: Γαλλικά
Μετάφραση από: Γαλλικά
Μήνας Έκδοσης: Μαΐος
Έτος Έκδοσης: 2005
Τόπος Έκδοσης: Αθήνα
Αριθμός Σελίδων: 255
Είδος: Βιβλίο
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόμοι: 1
Διαστάσεις: 22χ13



Loisy, Olivier de

Ο Oλιβιέ ντε Λουαζύ είναι ο δημιουργός της πρώτης σοκολάτας τύπου "Pures plantations" που παρασκευάζεται κάθε φορά από μία μόνο "ευγενή" ποικιλία κακάο Ο ίδιος και ο πατέρας του είναι δε οι πρώτοι που προηγουμένως παρασκεύασαν σοκολάτα με υψηλή περιεκτικότητα κακάο

Άλλα βιβλία του συγγραφέα


 
 
 
 
Δεν υπάρχουν κριτικές προϊόντων.
 
 
 
Γράψτε μια νέα κριτική
 
 
 
 
 
   Καλάθι αγορών
 
Αδειο καλάθι
 
Δωρεάν αποστολή  με παραγγελίες άνω των 70.00EUR στην Ελλάδα.
 
   Εκδότής
 
Εκδόσεις Πατάκη
Αλλα προϊόντα
 
   Παλιά & σπάνια βιβλία
 
 
   Σπάνια Βιβλία
 

Ο μυστικός κώδικας του Πυθαγόρα και η αποκρυπτογράφησι της διδασκαλίας του
Μη διαθέσιμη τιμή ...
 
   Ειδοποιήσεις
 
ΕιδοποιήσειςΕιδοποιείστε με για
αλλαγές/ανανεώσεις
του προϊόντος
Σοκολάτα και κύριες ποικιλίες κακάο
 
Powered by osCommerce
Copyright ©2002-2019 geostatik & bibliopolio.gr . All rights reserved.