Product

Σουζάνα

Product

Σουηδία

Σουζάνα

Κωδικός:
128998
Manufacturer: 
Description: 

Η Σουζάνα θέλει να ταξιδέψει, να γνωρίσει καινούργια πράγματα. Αποχαιρετά το σκύλο της τον Ίκαρο, και φεύγει μόνη με το αεροπλανάκι της. Πετάει πάνω από την πόλη, από θάλασσες, νησιά, λιβάδια, παγωμένες εκτάσεις, ζούγκλες... Πόση ομορφιά! Όμως τι να της κάνει τόση ομορφιά άμα δεν έχει κάποιον να τη μοιραστεί;

10,56 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η Σουζάνα θέλει να ταξιδέψει, να γνωρίσει καινούργια πράγματα. Αποχαιρετά το σκύλο της τον Ίκαρο, και φεύγει μόνη με το αεροπλανάκι της. Πετάει πάνω από την πόλη, από θάλασσες, νησιά, λιβάδια, παγωμένες εκτάσεις, ζούγκλες... Πόση ομορφιά! Όμως τι να της κάνει τόση ομορφιά άμα δεν έχει κάποιον να τη μοιραστεί; Ένα θαυμάσιο, χιουμοριστικό βιβλίο για τη φαντασία, την ομορφιά του κόσμου, αλλά και για τη φιλία. Η εξαιρετική, ρεαλιστική και ποιητική εικονογράφηση (που αντλεί από την αισθητική των παλιών παιχνιδιών και ιδιαίτερα των κουρδιστών) αποκαλύπτει την ποικιλία και τη θαυμαστή ομορφιά του κόσμου ιδωμένου συνήθως από ψηλά.
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-7906-74-8
Book pages: 
34
Book Dimensions: 
29χ28
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

Η Μαρί - Ανζ Γκιγιόμ είναι Γαλλίδα, συγγραφέας βιβλίων για ενήλικες και για παιδιά. Έχει εργαστεί σε εφημερίδες και περιοδικά, και έγραψε διαλόγους για ταινίες κινουμένων σχεδίων. Το 2002, ο φίλος της, εικονογράφος Φρανσουά Ροκά, την ώθησε ν' ασχοληθεί με το παιδικό βιβλίο. Μαζί έχουν κάνει μέχρι σήμερα δύο βιβλία.

Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-7906-74-8
Book pages: 
34
Book Dimensions: 
29χ28
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο