Product

Σου μιλάω... για γράμματα

Product

Σου τηλεφώνησα για ένα αντίο

Σου Τζοκ και Μόξα

Κωδικός:
100802
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Η θεραπεία Σου-τζοκ είναι ένα καινούργιο, άγνωστο μέχρι στιγμής κομμάτι του βελονισμού, προσιτό, αποτελεσματικό και εφαρμόσιμο από κάθε άνθρωπο. Ανακαλύφθηκε πριν μερικά χρόνια από τον Νοτιοκορεάτη επιστήμονα, καθηγητή Πανεπιστημίου, διδάκτορα Πακ Ζε Βου. Η θεραπεία αυτή θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες ιατρικές ανακαλύψεις του 20ου αιώνα. [...] Μέχρι σήμερα, δεν έχει υπάρξει στην ιστορία της ανθρωπότητας άλλη θεραπευτική μέθοδος τόσο απλή στην εφαρμογή, τόσο προσιτή και με πολύπλευρη αποτελεσματικότητα.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η θεραπεία Σου-τζοκ είναι ένα καινούργιο, άγνωστο μέχρι στιγμής κομμάτι του βελονισμού, προσιτό, αποτελεσματικό και εφαρμόσιμο από κάθε άνθρωπο. Ανακαλύφθηκε πριν μερικά χρόνια από τον Νοτιοκορεάτη επιστήμονα, καθηγητή Πανεπιστημίου, διδάκτορα Πακ Ζε Βου. Η θεραπεία αυτή θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες ιατρικές ανακαλύψεις του 20ου αιώνα. [...] Μέχρι σήμερα, δεν έχει υπάρξει στην ιστορία της ανθρωπότητας άλλη θεραπευτική μέθοδος τόσο απλή στην εφαρμογή, τόσο προσιτή και με πολύπλευρη αποτελεσματικότητα. Η θεραπεία σου-τζοκ δεν προτείνει κάποιον εντυπωσιακό τρόπο θεραπείας για κάθε ανίατη ασθένεια, μπορεί όμως να βοηθήσει πολλούς ανθρώπους στον αγώνα τους με δεκάδες συνηθισμένα νοσήματα που τους βασανίζουν. Γι' αυτό δικαιολογημένα ορίζεται ως μια από τις σημαντικότερες ιατρικές εφευρέσεις του 20ου αιώνα.
Subtitle: 
Εγχειρίδιο αυτοθεραπείας
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-88809-0-4
Book pages: 
159
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Χανιά
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Πλάμεν Ιβάνωφ, γεννήθηκε το 1952 στην πόλη Ρούσε της Βουλγαρίας. Πλήθος διηγημάτων του έχουν δημοσιευτεί στον περιοδικό Τύπο. Τα επιστημονικά - εκλαϊκευμένα βιβλία του στον τομέα της ραδιαισθησίας και του βελονισμού, θεωρούνται μεγάλες επιτυχίες. Ο Πλάμεν Ιβανώφ έχει εικοσάχρονη πείρα στον τομέα του βελονισμού και της θεραπείας Σου-Τζοκ. Έχει αποφοιτήσει από την Ακαδημία Σου-Τζοκ της Μόσχας και έχει άδεια ασκήσεως από τον Διεθνή Σύνδεσμο Βελονισμού Σου-Τζοκ. Οι ικανότητές του στον τομέα της λογοτεχνίας, σε συνδυασμό με την άριστη κατάρτισή του στον τομέα του βελονισμού και του σχεδιασμού μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών, επέτρεψαν τη δημιουργία του εγχειριδίου του "Σου Τζοκ και Μόξα".

Subtitle: 
Εγχειρίδιο αυτοθεραπείας
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-88809-0-4
Book pages: 
159
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Χανιά
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο