Product

Σπάρτακος

Product

Σπάρτακος: Ρόζα Λούξεμπουργκ, "Τάξη επικρατεί στο Βερολίνο". Καρλ Λήμπκνεχτ, "Και όμως"

Σπάρτακος

Κωδικός:
182114
Description: 

Σ' αυτό το βιβλίο εξιστορούνται:
- Τα ελαττώματα των Ελλήνων που εξ αιτίας τους έπεσαν στο σκληρότατο ζυγό των Ρωμαίων.
- Οι Έλληνες με τα πλούτη τους και τον πρώτο πνευματικό, υλικό και καλλιτεχνικό πολιτισμό τους της Δύσης κατήντησαν δούλοι, εξευτελίστηκαν, πείνασαν και έφθασαν στο έσχατο όριο της απελπισίας τους.
- Το θρακιώτικο παλικάρι, ο Έλληνας Σπάρτακος που συμπόνεσε και έκλαψε για τα βάσανα των Ελλήνων και των αλλοεθνών δούλων και που βάλθηκε να τους ανακουφίσει.
- Σήκωσε κεφάλι κατά της πανίσχυρης Ρώμης και των λεγεώνων της.

10,31 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Σ' αυτό το βιβλίο εξιστορούνται: - Τα ελαττώματα των Ελλήνων που εξ αιτίας τους έπεσαν στο σκληρότατο ζυγό των Ρωμαίων. - Οι Έλληνες με τα πλούτη τους και τον πρώτο πνευματικό, υλικό και καλλιτεχνικό πολιτισμό τους της Δύσης κατήντησαν δούλοι, εξευτελίστηκαν, πείνασαν και έφθασαν στο έσχατο όριο της απελπισίας τους. - Το θρακιώτικο παλικάρι, ο Έλληνας Σπάρτακος που συμπόνεσε και έκλαψε για τα βάσανα των Ελλήνων και των αλλοεθνών δούλων και που βάλθηκε να τους ανακουφίσει. - Σήκωσε κεφάλι κατά της πανίσχυρης Ρώμης και των λεγεώνων της. - Κατάφερε και οργάνωσε 80 χιλιάδες στρατού και περιμάζεψε και 20 χιλιάδες αμάχους απελπισμένους και πέτυχε 9 νίκες τρομοκρατώντας τη Ρώμη. - Όμως λόγω συναισθηματισμού του και συμπονώντας τους 100 χιλιάδες επαναστατημένους του, εγκλωβίστηκε και πολεμώντας στην πρώτη γραμμή έπεσε στα 71 π.Χ. - Έκτοτε η δόξα τον πήρε στα φτερά της και τον διαβαίνει στην αιωνιότητα. Ήταν ένας νέος Ηρακλής.
Subtitle: 
Ο Έλληνας δούλος-επαναστάτης κατά της Ρώμης 73-71 π.Χ.
Publications Date: 
2012
Book ISBN: 
960-522-297-3
Book pages: 
184
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Ο Έλληνας δούλος-επαναστάτης κατά της Ρώμης 73-71 π.Χ.
Publications Date: 
2012
Book ISBN: 
960-522-297-3
Book pages: 
184
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο