Product

Στάρετς Ζηνόβιος, Στη χαρά και στη λύπη δόξα τω Θεώ

Product

Στάρετς Σέργιος

Στάρετς Σάββας ο παρηγορητής

Κωδικός:
149353
Description: 

Ο βίος του μακαριστού Στάρετς Σάββα της Ρωσίας ελκύει ευθύς τον αναγνώστη. Όλη η ζωή του, από την αρχή μέχρι το τέλος, ήταν μια στροφή στον ουρανό.

Ο π. Σάββας θέρμαινε τις παγωμένες καρδιές, ενίσχυε τα παραλελυμένα χέρια, εμφυσούσε το πνεύμα της πίστεως στο Θεό, κυριολεκτικά ανύψωνε τους πεσόντας. Από τη ζωντανή πηγή, που ήταν η καθαρή και παραδομένη στο Θεό καρδιά του, ο μπάτουσκα αντλούσε δυνάμεις για τους μεγάλους κόπους του. Πάντοτε ζωηρός, χαρούμενος, φιλάνθρωπος, έτοιμος να ανταποκριθεί σε κάθε θλίψη και με αγάπη να συγκαταβεί στους πεσόντας αμαρτωλούς.

18,15 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ο βίος του μακαριστού Στάρετς Σάββα της Ρωσίας ελκύει ευθύς τον αναγνώστη. Όλη η ζωή του, από την αρχή μέχρι το τέλος, ήταν μια στροφή στον ουρανό. Ο π. Σάββας θέρμαινε τις παγωμένες καρδιές, ενίσχυε τα παραλελυμένα χέρια, εμφυσούσε το πνεύμα της πίστεως στο Θεό, κυριολεκτικά ανύψωνε τους πεσόντας. Από τη ζωντανή πηγή, που ήταν η καθαρή και παραδομένη στο Θεό καρδιά του, ο μπάτουσκα αντλούσε δυνάμεις για τους μεγάλους κόπους του. Πάντοτε ζωηρός, χαρούμενος, φιλάνθρωπος, έτοιμος να ανταποκριθεί σε κάθε θλίψη και με αγάπη να συγκαταβεί στους πεσόντας αμαρτωλούς. Εξ αιτίας της συνεχούς φροντίδας του να παρηγορεί, να ενθαρρύνει, να αποδιώχνει το πνεύμα της αθυμίας, τα πνευματικά του τέκνα αποκαλούσαν τον μπάτουσκα "στάρετς-παρηγορητή". Ο Κύριος ήταν πάντοτε μαζί του και δι' αυτού είναι πάντοτε μεθ' ημών!
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-6677-64-8
Book pages: 
337
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-6677-64-8
Book pages: 
337
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο