Product

Στάσου πλάι μου

Product

Στάσου στο 24

Στάσου σαν βουνό, κύλα σαν νερό

Κωδικός:
70709
Description: 

Σ' αυτούς τους καιρούς, τους τόσο γεμάτους με συγκλονιστικές αλλαγές, χρειάζεται περισσότερο από ποτέ να λειτουργήσουμε με τη σοφία και τη δυναμική που προσφέρει αυτό το βιβλίο. Είναι εμπνευσμένο, διορατικό και απόλυτα δεμένο με τα προβλήματα της εποχής μας. Οι πηγές από τις οποίες αντλεί είναι κείμενα αρχαίων σοφών, σύγχρονων μυστικιστών και επιστημόνων.
Βοηθάει να βρούμε την ισορροπία μέσα μας και στη ζωή μας, να εναρμονίσουμε το σώμα, το νου και το πνεύμα. Να μεταφέρουμε τον εαυτό μας από την τρικυμισμένη θάλασσα του άγχους στο σταθερό βράχο της γαλήνης.

16,58 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Σ' αυτούς τους καιρούς, τους τόσο γεμάτους με συγκλονιστικές αλλαγές, χρειάζεται περισσότερο από ποτέ να λειτουργήσουμε με τη σοφία και τη δυναμική που προσφέρει αυτό το βιβλίο. Είναι εμπνευσμένο, διορατικό και απόλυτα δεμένο με τα προβλήματα της εποχής μας. Οι πηγές από τις οποίες αντλεί είναι κείμενα αρχαίων σοφών, σύγχρονων μυστικιστών και επιστημόνων. Βοηθάει να βρούμε την ισορροπία μέσα μας και στη ζωή μας, να εναρμονίσουμε το σώμα, το νου και το πνεύμα. Να μεταφέρουμε τον εαυτό μας από την τρικυμισμένη θάλασσα του άγχους στο σταθερό βράχο της γαλήνης. Μας δείχνει το δρόμο για να περάσουμε μέσα από τα οδοφράγματα του φόβου, του θυμού, της ανησυχίας και των ενοχών. Δίνει απλές, αλλά δυναμικές ασκήσεις για να οδηγηθούμε στην απόλαυση της χαράς και να έρθουμε σε επαφή με τον αληθινό μας εαυτό.
Subtitle: 
Αποκάλυψε τη δύναμη της εσωτερικής σου σοφίας
Publications Date: 
1999
Book ISBN: 
960-7604-28-8
Book pages: 
329
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Brian Luke Seaward είναι καθηγητής στο Κέντρο Ανθρώπινης Φροντίδας στο πανεπιστήμιο του Κολοράντο. Στο πανεπιστήμιο του Μέριλαντ, στο Κόλετζ Παρκ, έχει κάνει διδακτορικό στην ψυχοφυσιολογία και στην προώθηση της υγείας.
Είναι συγγραφέας των βιβλίων "Managing stress: principles and strategies for health and wellbeing", "Managing stress: a creative journal" και "Health and wellness journal workbook".
Έχει αναγνωρισθεί παγκοσμίως ως δάσκαλος, σύμβουλος, ομιλήτής,συγγραφέας και μέντορας. Όταν δεν ασκεί τη συμβουλευτική, δε διδάσκει, δε γράφει, ξεκουράζεται στο σπίτι του, στα Βραχώδη Όρη του Κοοράντο.

Subtitle: 
Αποκάλυψε τη δύναμη της εσωτερικής σου σοφίας
Publications Date: 
1999
Book ISBN: 
960-7604-28-8
Book pages: 
329
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο