Product

Στάχτες και δάκρυα στη λίμνη...

Product

Στάχτες και χώμα

Στάχτες και κεχριμπάρι

Κωδικός:
133680
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Ο Πόλεμος των Ψυχών έχει επιτέλους τελειώσει. Η μαγεία έχει επιστρέψει στον κόσμο - το ίδιο και οι θεοί. Οι θεοί όμως μάχονται μεταξύ τους για τα σκήπτρα της εξουσίας, και ο πόλεμος έχει προκαλέσει δυστυχία σ' όλο τον κόσμο, αφανίζοντας έθνη και ανατρέποντας την ισορροπία των δυνάμεων στο Ανσαλον...

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ο Πόλεμος των Ψυχών έχει επιτέλους τελειώσει. Η μαγεία έχει επιστρέψει στον κόσμο - το ίδιο και οι θεοί. Οι θεοί όμως μάχονται μεταξύ τους για τα σκήπτρα της εξουσίας, και ο πόλεμος έχει προκαλέσει δυστυχία σ' όλο τον κόσμο, αφανίζοντας έθνη και ανατρέποντας την ισορροπία των δυνάμεων στο Ανσαλον... Η μυστηριώδης πολεμίστρια Μίνα, θρηνώντας για την αποτυχία της και το θάνατο της θεάς της, κάνει συμφωνία με το κακό που κρύβεται πίσω από ένα γοητευτικό προσωπείο. Μια παράξενη στρατιά απέθαντων απλώνεται στον πολύπαθο κόσμο, και ασυνήθιστοι ήρωες -ένας πεισματάρης μοναχός κι ένα κέντερ που επικοινωνεί με τα πνεύματα των νεκρών- ενώνουν τις δυνάμεις τους για να χτυπήσουν το ανερχόμενο κακό στη ρίζα του. Η Margaret Weis επιστρέφει στο σύμπαν του Dragonlance με το πρώτο κεφάλαιο μιας σκοτεινής και συναρπαστικής τριλογίας.
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-306-686-9
Book pages: 
367
Book Dimensions: 
18χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Volume No: 
3

Μιάμιση δεκαετία μετά την πρώτη της συνεργασία με τον Tracy Hickman, η Margaret Weis έγραψε άλλα δέκα μυθιστορήματα βασισμένα στον κόσμο του Dragonlance, την τετράτομη γαλαξιακή περιπέτεια φαντασίας "Star of the Guardian", ενώ μαζί με το σύζυγό της, Don Perrin, έγραψαν τα "The Doom Brigade", "Knights of the Black Earth", "Robot Blues" και "Hung Out". Μαζί με τον Perrin έγραψαν επίσης το "Brothers in Arms", τη συνέχεια του "The Soulforge" που είχε γράψει παλιότερα η Weis. Πρόσφατα τελείωσε μαζί με τον Hickman μια άλλη τριλογία βασισμένη στον κόσμο του Dragonlance, με τίτλο "The War of Souls". Ζει ευτυχισμένη στο νότιο Ουισκόνσιν, σ' έναν αχυρώνα που έχει μετατρέψει σε σπίτι, παρέα με τους σκύλους, τις γάτες της και πάρα πολλά βιβλία.

Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-306-686-9
Book pages: 
367
Book Dimensions: 
18χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Volume No: 
3