Product

Στα δύσκολα χρόνια

Product

Στα ελληνικά βουνά

Στα έγκατα της γης

Κωδικός:
70727
Manufacturer: 
Description: 

Οταν βρίσκονται όλοι μαζί, γίνεται πάντα χαμός! Η Έλενα, ο Άλκης, ο Σπύρος, η Κέλη και ο Γιώργος, κολλητοί φίλοι, ξέρουν πως να περνάνε καλά: βόλτες για καφέ, εκδρομές, πειράγματα και αστεία, έρωτες και αντιζηλίες, το κλασικό "θάψιμο" των ξενέρωτων συμμαθητών... Μια φορά ζεις την εφηβεία σου!

7,34 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Οταν βρίσκονται όλοι μαζί, γίνεται πάντα χαμός! Η Έλενα, ο Άλκης, ο Σπύρος, η Κέλη και ο Γιώργος, κολλητοί φίλοι, ξέρουν πως να περνάνε καλά: βόλτες για καφέ, εκδρομές, πειράγματα και αστεία, έρωτες και αντιζηλίες, το κλασικό "θάψιμο" των ξενέρωτων συμμαθητών... Μια φορά ζεις την εφηβεία σου! Και ξαφνικά, χωμένοι σε υπόγειες στοές κάτω από το Λυκαβηττό, πολεμούν με τις δυνάμεις του κακού. Ουάου! Τύφλα να 'χει ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών και ο Χάρι Πότερ! Ούτε που το κατάλαβαν πως έμπλεξαν σ' έναν κόσμο μαγείας και μυστηρίου. Όλα ξεκίνησαν από εκείνο το παλιό σκαλιστό σιδερένιο κουτί με το παράξενο φυλαχτό...
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-04-2098-Χ
Book pages: 
175
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Γιώργος Προκοπίου κατάγεται από οικογένεια λογίων και καλλιτεχνών. Είναι αρχιτέκτονας, Δόκτωρ Ιστορικός της Αρχιτεκτονικής και συγγραφέας πολλών άρθρων και βιβλίων για θέματα βυζαντινής και παραδοσιακής αρχιτεκτονικής και συμβολισμού.

Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-04-2098-Χ
Book pages: 
175
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο