Product

Στα αρχαία χρόνια, Ιστορία Δ΄ τάξης

Product

Στα βάθη της ψυχής

Στα βάθη της θάλασσας

Κωδικός:
79442
Manufacturer: 
Description: 

Όταν βρίσκονται όλοι μαζί, γίνεται πάντα χαμός! Η Έλενα, ο Άλκης, ο Σπύρος, η Κέλη και ο Γιώργος, κολλητοί φίλοι, ξέρουν πώς να περνάνε καλά: βόλτες για καφέ, εκδρομές, πειράγματα και αστεία, έρωτες και αντιζηλίες, το κλασικό «θάψιμο» των ξενέρωτων συμμαθητών... Μια φορά ζεις την εφηβεία σου!

9,18 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Όταν βρίσκονται όλοι μαζί, γίνεται πάντα χαμός! Η Έλενα, ο Άλκης, ο Σπύρος, η Κέλη και ο Γιώργος, κολλητοί φίλοι, ξέρουν πώς να περνάνε καλά: βόλτες για καφέ, εκδρομές, πειράγματα και αστεία, έρωτες και αντιζηλίες, το κλασικό «θάψιμο» των ξενέρωτων συμμαθητών... Μια φορά ζεις την εφηβεία σου! Και ξαφνικά, κάτω από τις θαλάσσιες σπηλιές της Ύδρας, πολεμούν με τις δυνάμεις του κακού. Ουάου! Τύφλα να 'χει ο "Άρχοντας των Δαχτυλιδιών" και ο "Χάρι Πότερ"! Όλα ξεκίνησαν από τα ερείπια ενός ξεχασμένου αρχοντικού στην Ύδρα και από το ημερολόγιο ενός παλιού δοξασμένου καπετάνιου...
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-04-2241-9
Book pages: 
201
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Γιώργος Προκοπίου κατάγεται από οικογένεια λογίων και καλλιτεχνών. Είναι αρχιτέκτονας, Δόκτωρ Ιστορικός της Αρχιτεκτονικής και συγγραφέας πολλών άρθρων και βιβλίων για θέματα βυζαντινής και παραδοσιακής αρχιτεκτονικής και συμβολισμού.

Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-04-2241-9
Book pages: 
201
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο