Product

Στην ατέλειωτη άσφαλτο

Product

Στην ατραπό των μυστηρίων

Στην ατραπό του Ρόδου και του Σταυρού

Κωδικός:
131064
Manufacturer: 
Description: 

Η καταγωγή της Ροδοσταυρικής Φιλοσοφίας χάνεται στα βάθη των αιώνων. Πολλοί μεγάλοι διανοητές και φιλόσοφοι, όπως ο Sr. Francis Bacon, o Robert Fludd, o Isaac Newton, o Jacob Boehme, ήταν μέλη της κίνησης αυτής.

10,12 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η καταγωγή της Ροδοσταυρικής Φιλοσοφίας χάνεται στα βάθη των αιώνων. Πολλοί μεγάλοι διανοητές και φιλόσοφοι, όπως ο Sr. Francis Bacon, o Robert Fludd, o Isaac Newton, o Jacob Boehme, ήταν μέλη της κίνησης αυτής. Ο συγγραφέας έχοντας μελετήσει επί σειρά ετών αυτή την Φιλοσοφία, με μια σειρά ομιλιών μας εισάγει στις βασικές Αρχές και τους Νόμους που την διέπουν. Με απλό και κατανοητό τρόπο μας παρουσιάζει την Διδασκαλία και την εφαρμογή της σε μερικά σύγχρονα προβλήματα όπως π.χ ο ρόλος της τέχνης στην εσωτερική ανάπτυξη του ανθρώπου, η ύπαρξη της ψυχής, η αστρολογία ως μέθοδος αυτογνωσίας, η επιρροή του περιβάλλοντος στην ατομική πρόοδο, σχόλια επί των ευαγγελικών κειμένων, η μέθοδος της γνώσης του εσώτερου εαυτού κ. ά.
Subtitle: 
Εισαγωγή στη Ροδοσταυρική κοσμοθεωρία
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-7582-51-9
Book pages: 
119
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Γιώργος Μπουσούτας - Θανάσουλας γεννήθηκε στη Αθήνα τον Νοέμβριο του 1956. Σπούδασε τεχνολόγος ηλεκτρονικός και επαγγελματικά ασχολήθηκε με την ανάλυση και τον προγραμματισμό των ηλεκτρονικών υπολογιστών. Εργάστηκε σαν τεχνικός πληροφορικής σε μεγάλες εταιρείες του ιδιωτικού και του δημοσίου τομέα.
Παρακολούθησε μαθήματα στο πλαίσιο προγραμμάτων επιμόρφωσης στην Θρησκειολογία (Ελληνοαμερικανικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα), την Ιστορία (Πανεπιστήμιο Αθηνών και Ελληνοαμερικανικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα) την Φιλοσοφία (Ελληνοαμερικάνικο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα) και τον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό (Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο). Από το 1972 συμμετέχει σε διάφορες σχολές οργανώσεις και ομάδες ε-σωτερισμού, αυτογνωσίας, yoga και φιλοσοφικών αναζητήσεων.

Subtitle: 
Εισαγωγή στη Ροδοσταυρική κοσμοθεωρία
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-7582-51-9
Book pages: 
119
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο