Product

Στην ατραπό των μυστηρίων

Product

Στην αυγή της ζωής

Στην αυγή μιας νέας εποχής

Κωδικός:
103569
Manufacturer: 
Description: 

"Μην περιμένεις ένα ταξίδι αναψυχής. Α, όχι! Δε θα πάμε στη Ντίσνεϊλαντ ούτε στο πάρκο του Αστερίξ. Θα σε πάω αλλού. Εκεί όπου η πλειονότητα των μεγάλων αρνούνται να πάνε διότι δεν έχουν καθόλου χρόνο πια ή έχουν τόσο συνηθίσει στον παραλογισμό ώστε η φρονιμάδα τους φαίνεται οριστικά άπιαστο όνειρο. Δεν πρόκειται για προμελετημένο σχέδιο. Το ομολογώ, δεν έχω μελετήσει τίποτα σχετικά με τη διαδρομή. Θα αυτοσχεδιάσουμε. Πρέπει όμως να δεις. Σου τα αφήνω όλα άνω κάτω.

3,55 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

"Μην περιμένεις ένα ταξίδι αναψυχής. Α, όχι! Δε θα πάμε στη Ντίσνεϊλαντ ούτε στο πάρκο του Αστερίξ. Θα σε πάω αλλού. Εκεί όπου η πλειονότητα των μεγάλων αρνούνται να πάνε διότι δεν έχουν καθόλου χρόνο πια ή έχουν τόσο συνηθίσει στον παραλογισμό ώστε η φρονιμάδα τους φαίνεται οριστικά άπιαστο όνειρο. Δεν πρόκειται για προμελετημένο σχέδιο. Το ομολογώ, δεν έχω μελετήσει τίποτα σχετικά με τη διαδρομή. Θα αυτοσχεδιάσουμε. Πρέπει όμως να δεις. Σου τα αφήνω όλα άνω κάτω. Εσύ, εσείς πρέπει να κάνετε τη διαλογή και να αποφασίσετε αν πρέπει να αφήσετε τον κόσμο να γκρεμιστεί ή να επισκευάσετε τις ζημιές. Κι αν το να φτιάξετε έναν ολοκαίνουριο κόσμο σας φαίνεται μεγάλη ουτοπία, τότε είναι που δεν πρέπει να διστάσετε. Τίποτε δε δίνει μεγαλύτερη χαρά από το να μετατρέψεις μια ουτοπία σε πραγματικότητα". Ο Ζιλμπέρ Σινουέ στέλνει ένα μήνυμα στο γιο του και στην ανθρωπότητα· κατηγορητήριο αλλά και μήνυμα ελπίδας συνάμα. Και καλεί τη νέα γενιά να μείνει σε επιφυλακή και να μην αφήσει τον κόσμο να καταστραφεί.
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-274-899-0
Book pages: 
169
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Ζιλμπέρ Σινουέ γεννήθηκε το 1947 στην Αίγυπτο, πράγμα που τον επηρέασε αργότερα ως προς την επιλογή των θεμάτων τα οποία χρησιμοποίησε ατα μυθιστορήματά του. Ο πατέρας του ήταν Αιγύπτιος, η μητέρα του Γαλλίδα, ενώ η γιαγιά του Ελληνίδα. Για το έργο του Ζιλμπέρ Σινουέ εκφράστηκε με τα πλέον εγκωμιαστικά λόγια ο Πιερ Γκριμάλ, επιφανής ιστορικός μελετητής. Τον χαρακτήρισε τον σπουδαιότερο και αρτιότερο σύγχρονο συγγραφέα ιστορικού μυθιστορήματος, ο οποίος βασίζεται πάντοτε σε αρχειακό υλικό και επισταμένη έρευνα. Τα έργα του έχουν αποσπάσει σημαντικά βραβεία, όπως το Jeand’heurs (Βραβείο Ιστορικού Μυθιστορήματος), το Prix des Romancieres, το Grand Prix de Litterature Policiere και το γαλλικό Βραβείο των Βιβλιοπωλών. Έργα του: "Η πορφύρα και η ελιά", "Η Αιγυπτία", "Η κόρη του Νείλου", "Το ζαφείρι του Θεού", "Το αγόρι της Φλάνδρας", "Η σοφία της Ανατολής", "Μέρες και νύχτες της ζωής του" κ.ά.

Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-274-899-0
Book pages: 
169
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο