Product

Στην κουζίνα με την Αργυρώ

Product

Στην κουζίνα με τον Νίκο Χατζηκυριάκο-Γκίκα

Στην κουζίνα με τον Μπουρνταίν

Κωδικός:
113245
Manufacturer: 
Description: 

Οι συνταγές του Άντονυ Μπουρνταίν στο εστιατόριο του, Λε Αλ, στη Νέα Υόρκη.
Ο αιρετικός μάγειρας παρουσιάζει με τον δικό του απολαυστικό τρόπο τις συνταγές που τον έκαναν διάσημο σε όλο τον κόσμο. Παραθέτει επίσης με αμεσότητα και χιούμορ, ένα βασικό οδηγό μαγειρικής συμπεριφοράς με τους δικούς του δημιουργικούς, αντισυμβατικούς, αλλά και ιδιοφυείς κανόνες. Ο Μπουρνταίν σε μεγάλα κέφια και στο δικό του περιβάλλον, μαγειρεύει με σας και για σας, με τον πιο απλό τρόπο, κάνοντας καθημερινή την υψηλή μαγειρική.

29,35 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Οι συνταγές του Άντονυ Μπουρνταίν στο εστιατόριο του, Λε Αλ, στη Νέα Υόρκη. Ο αιρετικός μάγειρας παρουσιάζει με τον δικό του απολαυστικό τρόπο τις συνταγές που τον έκαναν διάσημο σε όλο τον κόσμο. Παραθέτει επίσης με αμεσότητα και χιούμορ, ένα βασικό οδηγό μαγειρικής συμπεριφοράς με τους δικούς του δημιουργικούς, αντισυμβατικούς, αλλά και ιδιοφυείς κανόνες. Ο Μπουρνταίν σε μεγάλα κέφια και στο δικό του περιβάλλον, μαγειρεύει με σας και για σας, με τον πιο απλό τρόπο, κάνοντας καθημερινή την υψηλή μαγειρική.
Subtitle: 
Οι συνταγές μαγειρικής του Λε Αλ
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-8239-40-0
Book pages: 
308
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Άντονυ Μπουρνταίν είναι συγγραφέας δύο αστυνομικών μυθιστορημάτων, Bone in the Throat και Gone Bamboo, του Kitchen Confidentrial και του ιστορικού χρονικού Typhoid Mary. Βετεράνος σεφ επί είκοσι οκτώ χρόνια στις επαγγελματικές κουζίνες, είναι σήμερα επικεφαλής του εστιατορίου Λε Αλ στο Μανχάτταν - πράγμα που σημαίνει ότι περιφέρεται χασομερώντας και καμαρώνοντας μέσα στο λευκό σακάκι του σεφ, απολαμβάνοντας συνάμα τους επαίνους που κανονικά δικαιούνται οι άλλοι, οι οποίοι ταλαιπωρούνται. Ζει - και θα ζει για πάντα- στην πόλη της Νέας Υόρκης.

Subtitle: 
Οι συνταγές μαγειρικής του Λε Αλ
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-8239-40-0
Book pages: 
308
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο