Product

Στη σκιά των ανεμόμυλων

Product

Στη σκιά των κατασκόπων

Στη σκιά των διαδόχων του Μεγάλου Αλεξάνδρου

Κωδικός:
141691
Manufacturer: 
Description: 

Ο Νικάνορας, ο νεαρός Μακεδόνας γιατρός, μετά τον θάνατο του Μεγάλου Αλεξάνδρου και ύστερα από πολλές περιπέτειες, θα βρεθεί στην αυλή του Πτολεμαίου στην Αλεξάνδρεια. Πίσω στην Μακεδονία τον περιμένει η αγαπημένη του γυναίκα και τα παιδιά του, αλλά παρά τον διακαή πόθο του να γυρίσει κοντά τους, η μοίρες έχουν γι' αυτόν άλλα σχέδια...

17,42 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ο Νικάνορας, ο νεαρός Μακεδόνας γιατρός, μετά τον θάνατο του Μεγάλου Αλεξάνδρου και ύστερα από πολλές περιπέτειες, θα βρεθεί στην αυλή του Πτολεμαίου στην Αλεξάνδρεια. Πίσω στην Μακεδονία τον περιμένει η αγαπημένη του γυναίκα και τα παιδιά του, αλλά παρά τον διακαή πόθο του να γυρίσει κοντά τους, η μοίρες έχουν γι' αυτόν άλλα σχέδια... Κι ενώ οι επίγονοι του μεγάλου στρατηλάτη, μέσα από συνωμοσίες, δολοφονίες κι αιμομιξίες επιδίδονται σε έναν αδυσώπητο αγώνα κατάκτησης της εξουσίας, ο Νικάνορας πασχίζει να μείνει πιστός στις αρχές του και στον αρχικό σκοπό του, απορρίπτοντας τον έρωτα της αδίστακτης και λάγνας Αρσινόης, κι ελπίζοντας ότι θα έρθει η ώρα του γυρισμού... Όμως την απόρριψη αυτή θα την πληρώσει ακριβά, όταν η Αρσινόη θα εκτοπίσει την νόμιμη βασίλισσα και θα πάρει εκείνη τη θέση της... Ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα που διαδραματίζεται στην εποχή μετά τον Αλέξανδρο, στην Αλεξάνδρεια των Πτολεμαίων.
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-536-381-Χ
Book pages: 
484
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Στέφανος Μαλούτας γεννήθηκε και ζει στη Θεσσαλονίκη. Έχει πατρική καταγωγή από τη Βέροια Ημαθίας και μητρική από την Βησσάνη της Ηπείρου. Φοίτησε και έλαβε το πτυχίο της Ιατρικής από την αντίστοιχη σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου. Εκπόνησε διδακτορική διατριβή και εκπαιδεύτηκε στην ειδικότητα του χειρούργου οφθαλμιάτρου.
Ασκεί εδώ και πολλά χρόνια το λειτούργημά του στην Α΄ Πανεπιστημιακή Οφθαλμολογική Κλινική που εδράζεται στο Νοσοκομείο Α.Χ.Ε.Π.Α στη Θεσσαλονίκη.

Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-536-381-Χ
Book pages: 
484
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο