Product

Στη Στερεά Ελλάδα με το δημοκρατικό στρατό 1945-1949

Product

Στη συγκυρία της αβασίλευτης

Στη στροφή του ονείρου

Κωδικός:
110069
Description: 

Ο συγγραφέας, με την άνεση παλιού παραμυθά, συναντιέται με τον αναγνώστη σ' αυτό το βιβλίο για να τον παρασύρει στον κόσμο της μυθοπλασίας με τρεις ιστορίες τριών αντίστοιχα απλών ανθρώπων της εποχής μας: του Δημήτρη, ενός μοναχικού συνταξιούχου, της Μάρως, μιας άνεργης νέας γυναίκας, και του Αλέξανδρου, ενός προδομένου άντρα στα πρόθυρα της τρίτης ηλικίας.

12,60 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ο συγγραφέας, με την άνεση παλιού παραμυθά, συναντιέται με τον αναγνώστη σ' αυτό το βιβλίο για να τον παρασύρει στον κόσμο της μυθοπλασίας με τρεις ιστορίες τριών αντίστοιχα απλών ανθρώπων της εποχής μας: του Δημήτρη, ενός μοναχικού συνταξιούχου, της Μάρως, μιας άνεργης νέας γυναίκας, και του Αλέξανδρου, ενός προδομένου άντρα στα πρόθυρα της τρίτης ηλικίας. Συνδετικός κρίκος των τριών ιστοριών και των ηρώων τους το ταξίδι στο όνειρο, που ξεκινά ο καθένας τους κουβαλώντας τις προσωπικές του «αποσκευές»: μνήμες κι ανεκπλήρωτες επιθυμίες, προσδοκίες, αλλά και φόβους, βεβαιότητες κι ακλόνητα "πιστεύω" για τους ανθρώπους και τη ζωή. Κάποτε, καθένας από τους ήρωες του βιβλίου θα φτάσει στη στροφή του ονείρου. Κι εκεί, καθώς το τοπίο ξαφνικά αλλάζει, θα...
Subtitle: 
Νουβέλες
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-6604-29-2
Book pages: 
269
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Θάνος Μπλούνας, τ. ειδικός πάρεδρος του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου, γεννήθηκε το 1943 στη Φθιώτιδα όπου και μεγάλωσε. Σπούδασε παιδαγωγικά, ψυχολογία του παιδιού και κοινωνιολογία της εκπαίδευσης στην Ελλάδα, στη Σκωτία και στη Γερμανία και εργάστηκε σε διάφορα δημόσια εκπαιδευτικά ιδρύματα και υπηρεσίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Στο πλαίσιο των υπηρεσιακών του καθηκόντων ασχολήθηκε με τη συγγραφή αρκετών βιβλίων γλωσσικής διδασκαλίας για μαθητές του δημοτικού, που κυκλοφορούν από τον ΟΕΔΒ. Είναι επίσης συγγραφέας τριών βιβλίων για παιδιά που έχουν διανεμηθεί από του υπουργείο Παιδείας σε σχολικές βιβλιοθήκες, καθώς και του βιβλίου "Στη στροφή του ονείρου" με τρεις νουβέλες, που κυκλοφόρησε το 2006 από τις εκδόσεις Μ. Σιδέρη. Η ποιητική του συλλογή για παιδιά "Πράματα και θάματα" τιμήθηκε το 2005 με τον Έπαινο της Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς.

Subtitle: 
Νουβέλες
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-6604-29-2
Book pages: 
269
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο