Product

Στη φωλιά του κούκου

Product

Στη φωταύγεια του ανθρώπου

Στη φωλιά του λύκου

Κωδικός:
90954
Description: 

Ο Άλεξ Κρος έχει μόλις ξεκινήσει την καινούρια του σταδιοδρομία στο FBI. Το πρώην αστέρι της Αστυνομίας της Ουάσιγκτον είναι τώρα ένας απλός εκπαιδευόμενος πράκτορας στην Ακαδημία του Κουάντικο. Αλλά η φήμη του ανθρώπου που συνέλαβε τους πιο επικινδυνους δολοφόνους των τελευταίων ετών τον συνοδεύει. Γι' αυτό και όταν οι ανώτεροί του φτάνουν σε αδιέξοδο, τον καλούν εσπευσμένα για να δουλέψει σε μια σκοτεινή υπόθεση απαγωγών που απειλεί να πάρει τρομακτικές διαστάσεις...

8,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Ο Άλεξ Κρος έχει μόλις ξεκινήσει την καινούρια του σταδιοδρομία στο FBI. Το πρώην αστέρι της Αστυνομίας της Ουάσιγκτον είναι τώρα ένας απλός εκπαιδευόμενος πράκτορας στην Ακαδημία του Κουάντικο. Αλλά η φήμη του ανθρώπου που συνέλαβε τους πιο επικινδυνους δολοφόνους των τελευταίων ετών τον συνοδεύει. Γι' αυτό και όταν οι ανώτεροί του φτάνουν σε αδιέξοδο, τον καλούν εσπευσμένα για να δουλέψει σε μια σκοτεινή υπόθεση απαγωγών που απειλεί να πάρει τρομακτικές διαστάσεις... Μια αδίστακτη σπείρα αρπάζει νέους, όμορφους και ευκατάστατους άντρες και γυναίκες, πιθανότατα πουλώντας τους ως σκλάβους σε διεστραμμένους πελάτες που πληρώνουν όσο όσο για να τους αποκτήσουν. Ο πρώην ντετέκτιβ, με την πολύτιμη πείρα από τους δρόμους της Ουάσιγκτον και τις θρυλικές ικανότητες στην ψυχολόγηση εγκληματιών, είναι ίσως ο μόνος που μπορεί να τους εντοπίσει. Αλλά αυτή τη φορά τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα από ποτέ για τον Κρος. Εγκλωβισμένος σε απαρχαιωμένες μεθόδους που οι συνεργάτες του αρνούνται να εγκαταλείψουν, κυνηγά έναν αντίπαλο που δεν είναι απλώς ικανός -είναι άπιαστος. Γιατί ο εγκέφαλος της σπείρας δεν έχει τυχαία το παρατσούκλι "ο Λύκος". Κανείς δεν ξέρει ποιος είναι πραγματικά. Κανείς δεν μπορεί να τον αγγίξει. Κι όποιος προσπάθησε ως τώρα να τον παγιδεύσει, έζησε μόνο όσο χρειαζόταν για να το μετανιώσει πικρά... "Ο μεγαλύτερος τεχνίτης του είδους. Εμείς οι θαυμαστές του ευχόμαστε μόνο ένα πράγμα: να γράφει ακόμη συχνότερα." Larry King To "Στη φωλιά του λύκου" ("The Big Bad Wolf"), ένατο μυθιστόρημα με ήρωα τον μαύρο ντετέκτιβ-ψυχολόγο Άλεξ Κρος, έχει τιμηθεί με το βραβείο του θρίλερ της χρονιάς από το BCA Mystery Guild και με το βραβείο αναγνωστών του περιοδικού "Reader's Digest".
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-450-815-6
Book pages: 
380
Book Dimensions: 
18χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Τζέιμς Πάτερσον γεννήθηκε το 1947 στο Νιούμπεργκ της Νέας Υόρκης και σπούδασε αγγλική φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Βάντερμπιλτ. Άρχισε να γράφει βιβλία παράλληλα με την καριέρα του στο χώρο της διαφήμισης. Το 1976, σε ηλικά 27 ετών, τιμήθηκε με το βραβείο Έντγκαρ Άλαν Πόε για το καλύτερο μυθιστόρημα πρωτοεμφανιζόμενου συγγραφέα, με το βιβλίο του "The Thomas Berryman Number". Μαζί με τον Πίτερ Κιμ είναι ο συγγραφέας του "The Day America Told the Truth", μιας πολύκροτης έρευνας για τις απόψεις των Αμερικανών σχετικά με τη θρησκεία, το σεξ και το χρήμα. Το "Στη φωλιά του λύκου" είναι το ένατο μυθιστόρημά του με ήρωα το μαύρο ντετέκτιβ-ψυχολόγο Άλεξ Κρος. Δύο από τα προηγούμενα, το "Και ήρθε μια αράχνη" και "Φίλα τα κορίτσια" έχουν μεταφερθεί στον κινηματογράφο με τον Μόργκαν Φρίμαν στον ομώνυμο ρόλο. Ο Τζέιμς Πάτερσον έχει γράψει μέχρι σήμερα αρκετά βιβλία, που μεταφράστηκαν σε 27 γλώσσες και έχουν κυκλοφορήσει σε περισότερα από 74 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο (πληροφορίες: www.jamespatterson.com). Έχουν κυκλοφορήσει τα δύο πρώτα βιβλία της σειράς "Γυναικεία Λέσχη Φόνων" ("Το 1ο έγκλημα" και "Η 2η ευκαιρία" ), η οποία είναι η δημοφιλέστερη αστυνομική σειρά των τελευταίων ετών στις ΗΠΑ. Στα βιβλία αυτής της σειράς βασίζεται η ομώνυμη τηλεοπτική σειρά του ABC η οποία άρχισε να προβάλλεται πρόσφατα. 14 συνεχόμενα βιβλία του κατέκτησαν όλα την πρώτη θέση στους καταλόγους των μπεστ σέλερ, καθιερώνοντάς τον ως έναν από τους πιο επιτυχημένους συγγραφείς και τον πρώτο συγγραφέα του οποίου η εκδοτική πορεία, διεθνώς, είναι αντικείμενο διδασκαλίας στην Οικονομική Σχολή του Χάρβαρντ. Το μυθιστόρημά του "Honeymoon" τιμήθηκε με τη διάκριση "2005 International Thriller of the Year" του διεθνούς ομίλου DirectGroup Bertelsmann. Εκτός από το γράψιμο, η μεγάλη αγάπη του Τζέιμς Πάτερσον είναι το γκολφ. Ζει στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα.

Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-450-815-6
Book pages: 
380
Book Dimensions: 
18χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο