Product

Στοιχεία ορυκτολογίας

Product

Στοιχεία παιδιατρικής

Στοιχεία παθολογικής ανατομικής και ογκολογίας

Κωδικός:
128600
Manufacturer: 
Description: 

Το βιβλίο αυτό της Παθολογικής Ανατομικής με στοιχεία Ογκολογίας, έχει σαν κύριο σκοπό να βοηθήσει τους σπουδαστές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην κατανόηση της μικροσκοπικής εικόνας των διαφόρων νεοπλασιών.
Χρησιμοποιήθηκαν προς τούτο 113 ιστολογικές εικόνες που αποτελούν οι περισσότερες, περιστατικά του αρχείου της συγγραφέως αλλά και περιστατικά των Νοσοκομείων Ε.Ε.Σ., Κ.Α.Τ. και Μαιευτηρίου «ΛΗΤΩ» όπου υπηρέτησε η συγγραφέας.

20,19 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το βιβλίο αυτό της Παθολογικής Ανατομικής με στοιχεία Ογκολογίας, έχει σαν κύριο σκοπό να βοηθήσει τους σπουδαστές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην κατανόηση της μικροσκοπικής εικόνας των διαφόρων νεοπλασιών. Χρησιμοποιήθηκαν προς τούτο 113 ιστολογικές εικόνες που αποτελούν οι περισσότερες, περιστατικά του αρχείου της συγγραφέως αλλά και περιστατικά των Νοσοκομείων Ε.Ε.Σ., Κ.Α.Τ. και Μαιευτηρίου «ΛΗΤΩ» όπου υπηρέτησε η συγγραφέας. Βασικά, το αντικείμενο του παρόντος βιβλίου είναι η μελέτη των σπουδαιότερων κακοηθών νεοπλασιών που αποτελούν και το μεγαλύτερο μέρος του βιβλίου. Θεωρήθηκε σκόπιμο να γραφτούν λίγα βασικά στοιχεία Ιστολογίας στο Α΄ μέρος του βιβλίου όπως και ορισμένα στοιχεία σχετικά με τη φλεγμονή και τα αίτια των νόσων. [...] (από τον πρόλογο του βιβλίου)
Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-7097-33-5
Book pages: 
276
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-7097-33-5
Book pages: 
276
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο