Στοιχεία φυσιολογίας θρέψεως και εφαρμοσμένη διατροφή ιχθύων και καρκινοειδών
Το βιβλίο αυτό παρέχει μία περιεκτική ανασκόπηση της φυσιολογίας θρέψης και εφαρμοσμένης διατροφής των ιχθύων και των δεκάποδων καρκινοειδών. Περιλαμβάνει πληροφορίες σχετικά με τους μηχανισμούς που ρυθμίζουν τη θρέψη τους στους οποίους στηρίζεται η εφαρμοσμένη διατροφή. Εξετάζει το πεπτικό σύστημα και τη λειτουργία του και τις απαιτήσεις των παραπάνω οργανισμών σε θρεπτικά συστατικά και ενέργεια για την κάλυψη των διατροφικών αναγκών τους. Περιγράφει τις τεχνικές και τεχνολογίες σχεδιασμού και παρασκευής ιχθυοτροφών καθώς και τα συστατικά παρασκευής τους.