Product

Στο αρχαίο ρήμα, ερμηνευτικά και συντακτικά

Product

Στο αρχιπέλαγος της μαύρης σημαίας

Στο αρχιπέλαγος της μαύρης σημαίας

Κωδικός:
133337
Description: 

Μια ομάδα παιδιών που έχουν μείνει μόνα σε ένα απομονωμένο νησί της Καραϊβικής δέχεται την επίθεση του τρομερού κάπτεν Ντρατ, του πειρατή με τις δύο σκιές. Τα παιδιά θα καταφέρουν να ξεγελάσουν τους πειρατές, να καταλάβουν το ένα πλοίο τους και να ανοιχτούν στο Αρχιπέλαγος της Μαύρης Σημαίας με σκοπό να βρουν τους χαμένους γονείς τους.

Μια πειρατική περιπέτεια στα νερά της Καραϊβικής με καταιγιστική πλοκή, συνεχείς ανατροπές και μια πινακοθήκη υπέροχων ηρώων που θα μαγέψουν τους αναγνώστες με την αποφασιστικότητα, το θάρρος και την επινοητικότητά τους.

5,40 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Μια ομάδα παιδιών που έχουν μείνει μόνα σε ένα απομονωμένο νησί της Καραϊβικής δέχεται την επίθεση του τρομερού κάπτεν Ντρατ, του πειρατή με τις δύο σκιές. Τα παιδιά θα καταφέρουν να ξεγελάσουν τους πειρατές, να καταλάβουν το ένα πλοίο τους και να ανοιχτούν στο Αρχιπέλαγος της Μαύρης Σημαίας με σκοπό να βρουν τους χαμένους γονείς τους. Μια πειρατική περιπέτεια στα νερά της Καραϊβικής με καταιγιστική πλοκή, συνεχείς ανατροπές και μια πινακοθήκη υπέροχων ηρώων που θα μαγέψουν τους αναγνώστες με την αποφασιστικότητα, το θάρρος και την επινοητικότητά τους.
Subtitle: 
Σχολείο πειρατών
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-16-2579-8
Book pages: 
474
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Δημήτρης Μαργωμένος γεννήθηκε το 1961 στον Πειραιά, όπου διαμένει
ακόμα. Με ένα διάλειμμα κάποιων ετών για νομικές σπουδές και εργασία, δεν έχει πάψει να ονειρεύεται και να θεωρεί ότι πατρίδα του είναι όλος ο κόσμος.
Λατρεύει τη θάλασσα, τα ζώα και την κοινή λογική. Έχει εκδώσει ακόμα ένα χριστουγεννιάτικο βιβλίο με τίτλο "Δύο ιστορίες για όσους ΔΕΝ πιστεύουν
στον Άγιο Βασίλη".

Subtitle: 
Σχολείο πειρατών
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-16-2579-8
Book pages: 
474
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο