Product

Στο κύλισμα της γήινης ζωής

Product

Στο κυνήγι του χρόνου

Στο κυνήγι της φώκιας

Κωδικός:
42942
Description: 

Τρεις άντρες απ' τη φυλή των Νιβχ, ξεκινούν απ' τον κόλπο του Παρδαλού Σκύλου, να κυνηγήσουν φώκιες και να δώσουν το "βάφτισμα" στο μικρό Κιρίσκ, που έμελλε από τώρα και για πάντα να γνωριστεί με τη θάλασσα.
Με τη νουβέλα "Στο κυνήγι της φώκιας", ο διάσημος συγγραφέας Τσιν-γκίζ Αϊτμάτοβ, περιγράφει με ζωηρά χρώματα την περιπέτεια των κυνηγών και την αιώνια πάλη του ανθρώπου με τη φύση και το θάνατο. Ο μικρός Κιρίσκ μες απ' την άγρια και φονική θαλασσοταραχή, αναδεικνύεται το σύμβολο του Νέου που θριαμβεύει μες απ' την εξαφάνιση του Παλιού.

5,75 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Τρεις άντρες απ' τη φυλή των Νιβχ, ξεκινούν απ' τον κόλπο του Παρδαλού Σκύλου, να κυνηγήσουν φώκιες και να δώσουν το "βάφτισμα" στο μικρό Κιρίσκ, που έμελλε από τώρα και για πάντα να γνωριστεί με τη θάλασσα. Με τη νουβέλα "Στο κυνήγι της φώκιας", ο διάσημος συγγραφέας Τσιν-γκίζ Αϊτμάτοβ, περιγράφει με ζωηρά χρώματα την περιπέτεια των κυνηγών και την αιώνια πάλη του ανθρώπου με τη φύση και το θάνατο. Ο μικρός Κιρίσκ μες απ' την άγρια και φονική θαλασσοταραχή, αναδεικνύεται το σύμβολο του Νέου που θριαμβεύει μες απ' την εξαφάνιση του Παλιού.
Publications Date: 
1989
Book ISBN: 
960-208-042-6
Book pages: 
116
Book Dimensions: 
17χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
1989
Book ISBN: 
960-208-042-6
Book pages: 
116
Book Dimensions: 
17χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο