Product

Στο φως του δειλινού

Product

Στο φως του μεσημεριού

Στο φως του διαλογισμού

Κωδικός:
127402
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Είτε θέλετε να μάθετε πώς να χαλαρώνετε ή να ενισχύσετε τη συγκέντρωση και τη δημιουργική σας ικανότητα είτε επιθυμείτε να ξεκινήσετε μια βαθύτερη αναζήτηση με σκοπό την πνευματική αναγέννηση, αυτό το πρόγραμμα μπορεί να ικανοποιήσει κάθε σας ανάγκη.

Ο πραγματικός εαυτός μας δεν είναι η ταυτότητά μας και οι ρόλοι που υποδυόμαστε στην καθημερινότητά μας, αλλά η ψυχή μας, η πνευματική φύση μας. Αν κατανοήσουμε και αποδεχτούμε αυτό το γεγονός, θα πάψουμε να αναζητάμε την ευτυχία σε εξωγενείς πηγές και θα βρούμε μέσα μας τη χαρά, τη γαλήνη και την αγάπη που ψάχνουμε.

15,59 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Είτε θέλετε να μάθετε πώς να χαλαρώνετε ή να ενισχύσετε τη συγκέντρωση και τη δημιουργική σας ικανότητα είτε επιθυμείτε να ξεκινήσετε μια βαθύτερη αναζήτηση με σκοπό την πνευματική αναγέννηση, αυτό το πρόγραμμα μπορεί να ικανοποιήσει κάθε σας ανάγκη. Ο πραγματικός εαυτός μας δεν είναι η ταυτότητά μας και οι ρόλοι που υποδυόμαστε στην καθημερινότητά μας, αλλά η ψυχή μας, η πνευματική φύση μας. Αν κατανοήσουμε και αποδεχτούμε αυτό το γεγονός, θα πάψουμε να αναζητάμε την ευτυχία σε εξωγενείς πηγές και θα βρούμε μέσα μας τη χαρά, τη γαλήνη και την αγάπη που ψάχνουμε. Η ανακάλυψη του αληθινού Εγώ δεν είναι τόσο δραστηριότητα όσο εμπειρία... Δεν είναι τόσο επίτευγμα όσο διαδικασία... Δεν είναι τόσο η άφιξη σε έναν προορισμό όσο ένα διαρκές εσωτερικό ταξίδι...
Subtitle: 
Οδηγός πνευματικής ανάπτυξης
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-364-348-3
Book pages: 
278
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Mike George είναι πνευματικός δάσκαλος, ομιλητής για θέματα παρακίνησης, συντονιστής ησυχαστηρίων και εμψυχωτής ανάπτυξης του μάνατζμεντ. Συνενώνει τα τρία στοιχεία-κλειδιά: ψυχική και συναισθηματική νοημοσύνη, ανάπτυξη ηγετικών ικανοτήτων και διαρκής εκπαίδευση.

Subtitle: 
Οδηγός πνευματικής ανάπτυξης
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-364-348-3
Book pages: 
278
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο